Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Εκδήλωση στο ΚΑΠΠΑ 2000 "Εν Τυμπάνω και Χορώ".(βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χτές το βράδυ στο αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία η εκδήλωση της ενορίας του Πέτρου και Παύλου "Εν Τυμπάνω και Χορώ" παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρή του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Μαυρομάτη και πλήθος κόσμου. 

Παρουσιάστηκαν Εκκλησιαστικοί ύμνοι και παραδοσιακά τραγούδια της Πατρίδας μας.

Την εισήγηση της εκδήλωσης έκανε ο Δρ.Σωτήριος Δεσπότης παρουσιάζοντας στο κοινό το Αλφάβητο της μουσικής μας ταυτότητας.

Στη συνέχεια η χορωδία  "Ηδύμελον" παρουσίασε το πρόγραμμα της το οποίο ήταν εξαίρετο.


Κατόπιν η ενοριακή χορωδία Πέτρου και Παύλου και το παραδοσιακό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Οικολογικού Συλλόγου Περαίας παρουσίασαν τα προγράμματα τους κλέβοντας την παράσταση και το χειροκρότημα του κοινού που παραυρέθηκε στην όμορφη αίθουσα του ΚΑΠΠΑ 2000.


Ακολούθησε μικροδεξίωση στο φουαγιέ του ΚΑΠΠΑ.
Από πλευράς Διοίκησης τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Πάρις Πεντούσης ,η Αντιδήμαρχος Σοφία Ζηφκοπούλου και ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Βασιλειάδης.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω τον υπέυθυνο του Μουσικού Οίκου Ηχόραμα κ.Βαγγέλη Βαλάση καθώς και τους μουσικούς Γιάννη Κουσουλάκη,Γιώργο Τερζή,Κωνσταντίνο Παπαγιαννίδη,Τάσο Παπατζάνη,Σωτήρη Δεσπότη και την Χοροδιδάσκαλο Ρένα Καριοφυλίδου.
Την εκδήλωση κάλυψαν ιντερνετικά το cityzentv.gr και το blog Tsounami.

Δείτε στο βίντεο αποσπάσματα απο την εκδήλωση.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI