Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σεξουαλικό βοήθημα με... κάμερα για τις γυναίκες!

Ένα νέο σεξουαλικό βοήθημα για τις γυναίκες που διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά, με την κατασκευάστρια εταιρεία να υπογραμμίζει τα οφέλη που μπορεί να φέρει στην υγεία των γυναικών παγκοσμίως.
Πρόκειται για το μοντέλο "Gaga" της αμερικανικής εταιρείας Svakom. Σύμφωνα με έρευνες που διεξήγαγε η εταιρεία στην βάση των καταναλωτών της, οι γυναίκες νιώθουν πολύ πιο άνετα να στραφούν προς το διαδίκτυο για να ενημερωθούν σχετικά με θέματα υγείας, ειδικά στην "ευαίσθητη περιοχή".
Το νέο αυτό σεξουαλικό βοήθημα διαθέτει κάμερα και συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω θύρας USB. Έτσι η γυναίκα έχει τη δυνατότητα -εκτός από τις προσωπικές της στιγμές σεξουαλικής διέγερσης- να το χρησιμοποιεί ώστε να βλέπει τι συμβαίνει στο εσωτερικό του αιδοίου της.
Αυτό, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία θα βοηθήσει τις γυναίκες να συγκεντρώνουν πιο ασφαλείς πληροφορίες στο διαδίκτυο από την στιγμή που θα έχουν ακριβή εικόνα του προβλήματος το οποίο ενδεχομένως αντιμετωπίζουν ή της ενόχλησης που μπορεί να νιώθουν και δεν έχουν τρόπο να δουν με τα μάτια τους περί τίνος πρόκειται.
Svakom-massage-device-gaga-font-b-big-b-font-font-b-windows-b-font-
Έτσι, οι ερευνητές της εταιρείας Svakom ισχυρίζονται πως, όταν οι γυναίκες θα αναζητούν στο διαδίκτυο απαντήσεις για προβλήματα υγείας ή ενοχλήσεις που έχουν, ή ακόμα και πληροφορίες για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα που ανησυχούν ότι πιθανώς να έχουν κολλήσει, θα μπορούν να το κάνουν με πιο εμπεριστατωμένη... εικόνα.
Το μοντέλο "Gaga" κοστίζει περίπου 180 δολάρια (132 ευρώ) και είναι φυσικά το πρώτο του είδους του παγκοσμίως.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI