Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό και δημιουργικό κλίμα διεξήχθη η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Αχιλλέα Περαίας, όπως ήταν προγραμματισμένη στην αίθουσα του 1ου δημοτικού σχολείου Περαίας.

Τα μέλη του συλλόγου έδειξαν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους δίνοντας το παρών παρά τις συνθήκες αφόρητου καύσωνα που επικρατούσαν.
Η ενημέρωση του ΔΣ για τα πεπραγμένα της περασμένης χρονιάς παρουσιάστηκε ηλεκτρονικά με τη μορφή οικονομικού και διοικητικού απολογισμού, ενώ ακολούθησε ο προϋπολογισμός της επόμενης περιόδου.
Οι παρόντες είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν και να εκφράσουν απορίες, προβληματισμούς και προτάσεις τις οποίες το ΔΣ κατέγραψε και δεσμεύτηκε να εξετάσει.
Στη συνέχεια η γενική συνέλευση ψήφισε θετικά εγκρίνοντας τα παραπάνω σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας θετικής χρονιάς.

Αντίθετα η έκτακτη συνέλευση με θέμα τροποποίηση του καταστατικού αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και θα επαναπροσδιοριστεί σε νέα ημερομηνία.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI