Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

5th International Forum Thessaloniki

Η Συνέντευξη Τύπου του Διεθνούς Φόρουμ Θεσσαλονίκης του Ευρωκοινοβουλίου Νέων

Συνέντευξη τύπου παρέθεσαν οι διοργανωτές του 5ου Thessaloniki International Forum στην αίθουσα «Νερού»  του δημαρχείου Θεσσαλονίκης αναφέροντας μεταξύ άλλων τους στόχους και τους σκοπούς που έχουν οι συνδιασκέψεις της Ευρωπαϊκής Νεολαίας παραμένοντας ανεξάρτητη από πολιτικά και θρησκευτικά συμφέροντα.

Φέτος το 5ο Διεθνές Φόρουμ θα διεξαχθεί από 10 έως 18 Αυγούστου και θα φιλοξενηθεί σε διαφορετικά σημεία μεταξύ των οποίων είναι η Δημοτική Κατασκήνωση στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής όπου θα γίνει το  «Team Building» με στόχο την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας μεταξύ των μελών των επιτροπών που θα σχηματιστούν.


Το δεύτερο και σημαντικότερο μέρος, θα διεξαχθεί στο Mediterranean College (13-14/8) όπου θα λάβουν χώρα οι εργασίες των επιτροπών. Κάθε επιτροπή θα συζητά χωριστά στις αίθουσες του κολεγίου το θέμα που της αντιστοιχεί καταλήγοντας σε ομόφωνα ψηφίσματα. Ακολούθως τα ψηφίσματα των επιτροπών θα υπερψηφίζονται από την Ολομέλεια (16-17/8) και θα μεταβιβάζονται στους αρμόδιους Ευρωβουλευτές ως προτάσεις των νέων της Ευρώπης.


Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο κ. Λάμπρος Γατσώρης, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του τομέα Business του Mediterranean College που μεταξύ άλλων ανέφερε πως από ένα τέτοιο γεγονός δε θα μπορούσε να απουσιάζει  η έμπρακτη στήριξη του Κολεγίου καθώς ασπάζεται πλήρως την φιλοσοφία, τα προβλήματα και τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής Νεολαίας τόσο στην εκπαίδευση  όσο και σε άλλους τομείς.  Ακόμα, ο κ. Μπάμπης Παπαϊωάννου εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας που φέτος φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη χειροκρότησε την προσπάθεια των Ελλήνων Μελών του Ευρωκοινοβουλίου. Τέλος την εκδήλωση χαιρέτισαν με μηνύματα και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος και ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος.





{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI