Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Συντριβή αεροσκάφους Α-7 στην Κομοτηνή - Σώος ο χειριστής

Σε αναγκαστική εγκατάλειψη αεροσκάφους A-7 προχώρησε πριν από λίγη ώρα ο χειριστής του μετά απο βλάβη που πιθανότατα παρουσίασε το βομβαρδιστικό ενώ πετούσε στην περιοχή της Κομοτηνής σε εκπαιδευτική άσκηση.
Ο χειριστής του εγκατέλειψε επιτυχώς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση περισυλλογής του και μεταφοράς του στο νοσοκομειο της Κομοτηνής.
Το Α-7 που ανήκει στην 116 Πτέρυγα Μάχης είχε απογειωθεί μαζί με ένα ακόμη προκειμένου να εκτελέσουν εκπαιδευτική άσκηση εικονικής προσβολής στόχων. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αλλά πιθανότατα από μηχανική βλάβη, ο χειριστής του αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει.
Το βομβαρδιστικό συνετρίβη στις 09:45. Σημειώνεται πώς τα Α-7 αποσύρονται εντός του επόμενου μήνα και η Μοίρα αναστέλλει τη λειτουργία της οριστικά στα τέλη Οκτωβρίου.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI