Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ιστορίες φρίκης στο Βόλο: Ομαδικοί βιασμοί αγοριών σε ίδρυμα ανηλίκων!

Σοκ προκαλούν τα απανωτά κρούσματα βιασμών μεταξύ τροφίμων στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.

Δύο ανήλικοι έπεσαν θύματα βιασμού το περασμένο Σάββατο, μόλις έναν μήνα μετά την καταγγελία για επίσης ομαδικό βιασμό 14χρονου Αλβανού.


Η φύλαξη του Ιδρύματος, που υπάγεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης, είναι ελλιπής, ιδιαίτερα το βράδυ, ενώ«πονοκέφαλο» προκαλούν στις αστυνομικές αρχές οι συνεχείς εξαφανίσεις ανηλίκων που οδηγούνται για σωφρονισμό και πολύ σύντομα γίνονται... καπνός.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι δράστες του ομαδικού βιασμού, που έγινε το Σάββατο, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και απειλή, ωστόσο αμέσως μετά επέστρεψαν στο Ίδρυμα για να συνεχιστεί η έκτιση της ποινής τους.

Το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό αντιλήφθηκε και ο νυχτερινός φύλακας, ο οποίος δεν βρήκε τα αγόρια στους θαλάμους και τα εντόπισε κακοποιημένα στις τουαλέτες, ενώ ο ίδιος δέχτηκε απειλές για τη ζωή του, προκειμένου να αποκρύψει το γεγονός. «Αν μιλήσεις, θα σε σφάξουμε», φέρεται να του είπαν οι δράστες.

Σημειώνεται ότι πριν από έναν μήνα 14χρονος Αλβανός, τρόφιμος του Ιδρύματος, κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 16χρονο Ρομά και άλλους δύο νεαρούς ηλικίας 14 και 17 χρόνων. ethnos.gr


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI