Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Συγχαρητήρια επιστολή με αφορμή την ορκωμοσία της νέας διοίκησης του Δήμου.


Προς
τον νέο Δήμαρχο Θερμαϊκού κο Μαυρομάτη
και τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους

Με αφορμή την ορκωμοσία της νέας διοίκησης του δήμου μας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας ως Δημάρχου Θερμαϊκού καθώς και τους εκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών κατά τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές.

Τόσο εγώ προσωπικά, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ», όσο και οι συνεργάτες μου, σας ευχόμαστε καλή θητεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.
Κοινός εχθρός μας είναι τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας, γι’ αυτό θα βοηθήσουμε κάθε φιλότιμη προσπάθεια, που στοχεύει στην επίλυση τους.  
Πολλές φορές έχω τονίσει ότι τα αναπτυξιακά σχέδια της παράταξης μας είναι πάντα στην διάθεση του δήμου και των δημοτών, με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθούν έντιμα και με στόχο το γενικό καλό. 
Είμαστε διαθέσιμοι να προσφέρουμε – φυσικά χωρίς ανταλλάγματα - κάθε ενημέρωση που θα ζητήσετε για οποιοδήποτε αναπτυξιακό σχέδιο αναπτύξαμε και αποτυπώσαμε στο προεκλογικό μας πρόγραμμα (το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της παράταξής μας http://www.dimiourgikiananeosi.gr).

Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα. Η ανάπτυξη είναι μονόδρομος για να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση και την ανεργία που μαστίζει όλους μας.


Στεφανίδης Κυριάκος

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI