Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ενημέρωση για ηλεκτρονικό τσιγάρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά και διάφορα υγρά αναπλήρωσης αμφιβόλου ποιότητας και αγνώστου κατασκευαστή (π.χ. "εισάγονται από Αγγλία, Γαλλία", κλπ.... ή "παράγονται" στην Ευρωπαική 'Ενωση). Ελέγξτε προσεκτικά την ετικέτα στο μπουκαλάκι που αγοράσατε:
Προτρέπουμε τους καταναλωτές να προσέχουν τί αγοράζουν και αν δεν μπορούν εύκολα και γρήγορα να εντοπίσουν τον κατασκευαστή στην συσκευασία να μην τα προτιμούν.
Δεν υπάρχει κανένας κατασκευαστής οποιουδήποτε προιόντος που να "ντρέπεται" να δηλώσει την ταυτότητά του. Όταν δεν το κάνει είναι ύποπτο και μάλλον σημαίνει ότι δεν πληρούν τους αντίστοιχους κανόνες ασφαλείας ή παραγωγής υγρών αναπλήρωσης ή έχει κάτι να αποκρύψει (παράγεται στο πουθενά από τον κανένα...!!!).
Τα εργοστάσια παρασκευής υγρών Αναπλήρωσης θα πρέπει να είναι Επώνυμα (με Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Website, video του εργοστασίου) και με αναλύσεις σε εξωτερικά εργαστήρια.
Επώνυμα εργοστάσια είναι εκείνα που παράγουν επιτυχημένα προϊόντα τα οποία πωλούνται σε πολλές χώρες από χιλιάδες άλλα καταστήματα και όχι μόνο στην Ελλάδα από μια χούφτα καταστημάτων.
Σωστά συσκευασμένα υγρά σημαίνει Σφραγισμένα μπουκάλια, με ημερομηνία παραγωγής και λήξης και με όλες τις απαραίτητες σημάνσεις που ορίζει η Ευρωπαική νομοθεσία.
"Own Label" προιόντα: πχ υγρό αναπλήρωσης "Replacesmoke Banana" έχει νόημα ΜΟΝΟ όταν αναγράφεται και το εργοστάσιο παραγωγής, διαφορετικά μην το ρισκάρετε...!!! Μπουκαλάκια με μόνη ένδειξη την φίρμα του καταστήματος και μόνο στα μπουκαλάκια δεν συνεπάγεται Επώνυμο προιόν, συνεπάγεται επώνυμο Marketing σε αγνώστα, "άφαντα" εργαστήρια παραγωγής υγρών.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI