Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Νόμιμη σύμφωνα με την εγκύκλιο η ορκωμοσία του νέου Δ.Σ. σε ξενοδοχείο.

Ήμασταν από τους πρώτους που είχαμε γράψει σε παλιότερη ανάρτηση ότι η ορκωμοσία πρέπει να γίνει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και όχι σε ξενοδοχειακή μονάδα και αυτό λόγω της οικονομικής κρίσης.
Η εγκύκλιος όμως που αναφέρεται στην ορκωμοσία ορίζει σαν εναλλακτική οποιαδήποτε άλλη επιλογή χώρου (αρκεί να εξηγούνται οι λόγοι) εάν οι αίθουσες στο δημοτικό κατάστημα είναι μικρές.
Και πράγματι η αίθουσα του δικού μας δημοτικού συμβουλίου είναι μικρή και δεν θα χωράν τόσα άτομα.Παράδειγμα αυτοί που θα ορκιστούν είναι, οι 33 δημοτικοί σύμβουλοι, οι 40 τοπικοί σύμβουλοι συν τους καλεσμένους τους (λόγω της τελετής) συν τα ΜΜΕ είναι αυτονόητο ότι θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στενότητας χώρου.

Αρα δικαιολογημένα επιλέχθηκε άλλος χώρος (sun beach hotel).

*Εμείς σαν ιστολόγιο θα παραβρεθούμε στην τελετή (αν και δεν λάβαμε ακόμη καμία πρόσκληση)και θα σας μεταφέρουμε το τελετουργικό της ημέρας.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI