Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ (βίντεο)

Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

 Θα πραγματοποιηθεί στην Περαία στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Θερμαϊκού από 18 έως 25  Αυγούστου 2014 .
Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της ΕΓΟ, της ΑΕΣΓΒΕ, του ΔΗΠΑΚΥΘ και του Γ.Ο. « ΑΙΑΣ « ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των σωματείων της ΕΓΟ.
Σε απόσταση 300 μέτρων από το κλειστό γυμναστήριο έχει επιλεχθεί η  κατασκήνωση του Θεοδωρίδη (http://camp.alextheo.gr/) για την  ευχάριστη και ασφαλή διαμονή των αθλητών και την αποκλειστική σίτισή τους, το δε πρόγραμμα  είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις αθλητικές ανάγκες τους.
Το  Camp  στελεχώνεται από άριστους και έμπειρους προπονητές,  κριτές,  που θα βοηθούν στην αρμονική και ασφαλή λειτουργία του  προγράμματος,  συνοδεύοντας και εποπτεύοντας τους αθλητές και αθλήτριες καθ' όλη τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο Camp.
Στο γυμναστήριο θα υπάρχουν τέσσερα τραμπολίνο και ένα διπλό μίνι τραμπ.
Συμμετέχουν πενήντα αθλητές από 16 συλλόγους ενόργανης γυμναστικής από όλην την Ελλάδα καθώς και 12 προπονητές.

Ανάμεσά τους και η Εθνική Ομάδα ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ανδρών-γυναικών και νέων, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία της για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην Αμερική.
 Υπεύθυνη για τις προπονήσεις είναι  η γνωστή στο άθλημα  FABIANA  FLORES συμμετέχει δε ο διεθνής πρωταθλητής HUBERTO  HERNADEZ  PEREZ   .
Τις προπονήσεις, καθώς και τον τελικό αγώνα  στις 24 Αυγούστου μπορούν να παρακολουθήσουν  φίλαθλοι  με ελεύθερη είσοδο.
Ενημερωθείτε από την σελίδα στο facebook: " Προπονητικό camp τραμπολίνο ".
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944 572972.

Δείτε το ενημερωτικό μας βίντεο πατώντας   ΕΔΩ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI