Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΩΡΕΑΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΖΑΝΤΖΑ

Αγαπητοί μας ,
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που σε μία τόσο δύσκολη στιγμή επιλέξατε να στηρίξετε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω της χρηματικής σας δωρεάς αντί στεφάνου εις μνήμην του αδικοχαμένου μέλους σας Δημητρίου Τζάντζα.
Η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας μικρός θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό. 

Χάρη σε εσάς, τους συμπαραστάτες μας σε όλη την Ελλάδα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει επιτύχει από το 1997 να παρέχει καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αποτελεσματικά και ποιοτικά υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες που έχουν την οποιαδήποτε ανάγκη στη χώρα μας.
Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελειμμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά κάτω από το όριο της φτώχιας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, τα δικά μας παιδιά, καθημερινά καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το ευρύ δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών. 

Όλα αυτά τα χρόνια ενώσαμε τις δυνάμεις μας και μαζί τα καταφέραμε!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στη χώρα μας. Η αναγνώριση του έργου που επιτελούμε, έχει οδηγήσει στη διεθνή καταξίωσή και την ενεργό συμμετοχή σε σημαντικές πρωτοβουλίες πέρα από τα σύνορά μας.
Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη χώρα μας είναι πιο δύσκολες παρά ποτέ και που τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται, ευχόμαστε ότι θα συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια!

Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε!
Γιατί … «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν έχει μεγάλους ευεργέτες, οι ευεργέτες του είστε εσείς!

Σας ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI