Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛ.ΛΑ.Σ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 21ης ΣΕΠ 2014


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Φίλες και φίλοι,

          Σας καλούμε σε ενημερωτική αγωνιστική συγκέντρωση για την προάσπιση του Συντάγματός μας, της ακεραιότητας, της ανεξαρτησίας της χώρας και όλων των Ελλήνων.

 Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ώρα προσέλευσης 10:30 - Ώρα έναρξης 11:00

Στην αίθουσα επί της οδού Σκουζέ αριθμό 4 στον 4ο όροφο

[Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης μεταξύ οδού Αιόλου και Καλαμίδα]

Θέματα:

1ον: «Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ του πολιτικού σας φορέως επί της από       27ης Ιουνίου 2014 ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου υποβληθείσης ενστάσεώς μας, εναντίον των σφετεριστών του Συντάγματος που η συζήτησή της ορίστηκε διά την Τετάρτη 12η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας [Πανεπιστημίου 47- Αρσάκειο Μέγαρο]»

2ον Η εκλογή κοινής συντονιστικής επιτροπής για την μη πληρωμή των μέχρι σήμερα επιβληθέντων κατοχικών φόρων βάσει της από 15η Ιουλίου 2014ΕΞΩΔΙΚΟΥ μας προς τους φορείς του Υπουργείου Οικονομικών.



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

1ον Επειδή πιστεύουμε στον δικαϊκό-νομικό πολιτισμό, ως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» την 27η Ιουνίου 2014 ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου καταθέσαμε ένσταση, http://www.patriotiki-enosi.gr/oxi_sto_mnimonio/Enstasi.pdf ,  εναντίον των σφετεριστών του Συντάγματος και η συζήτησή της ορίστηκε διά την Τετάρτη 12η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας [Πανεπιστημίου 47- Αρσάκειο Μέγαρο] και αφορά την τήρηση του Συντάγματος.
2ον Μεταξύ άλλων ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ 04ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
3ον  Με την προσφυγή μας στην Δικαιοσύνη και το από 15η Ιουλίου 2014 ΕΞΩΔΙΚΟ μας http://www.patriotiki-enosi.gr/oxi_sto_mnimonio/EksodikoYPOIK.pdf, προς τους φορείς του Υπουργείου Οικονομικών ΖΗΤΑΜΕ την ακύρωση ΟΛΩΝ των μέχρι σήμερα επιβληθέντων κατοχικών φόρων και την έκδοση νέων εκκαθαριστικών σημειωμάτων [για τα οικονομικά έτη 2010-2014] βάσει του νόμου 2238/1994 όπως ίσχυε μέχρι και το 2009.
4ον Θεωρούμε χρήσιμο να τονίσουμε ότι εκτός από την συλλογική εξώδικη δήλωση που καταθέσαμε ως φορέας, κάθε Έλληνας παρακαλούμε να υπογράψει το κατωτέρω επισυναπτόμενο έγγραφο ούτως ώστε να προκύψουν έννομα αποτελέσματα ατομικώς και ομαδικώς προς όφελος όλων των Ελλήνων.
5ον  Υποβάλλουμε τις αιτήσεις των  υπογραφόντων ως πολιτικός φορέας για υπάρχει η πολιτική και νομική κάλυψη για τον καθ’ ένα υπογράφοντα και εκδίδουμε βεβαίωση με τον αριθμό πρωτοκόλλου καταθέσεως, χωρίς καμμία οικονομική υποχρέωση προς τον φορέα μας υπό του υπογράφοντος.
6ον  Με την υφιστάμενη εκκρεμοδικία δημιουργήσαμε αμυντική τακτική ώστε όλα τα ατομικά αιτήματα προς την φορολογική αρχή να θεωρούνται εμπρόθεσμα λόγω της ύπαρξης ατομικού εννόμου συμφέροντος εκ της εκκρεμοδικίας.
7ον Η δημιουργούμενη εκκρεμοδικία σε συσχετισμό με την μη έκδοση τελεσίδικων αποφάσεων επί των μηνύσεων ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κατά του πολιτικού συστήματος, που έχουν υποβληθεί, νομιμοποιούν κάθε Έλληνα πολίτη, βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος, να μην πληρώνει τους παράνομους κατοχικούς φόρους.
      ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε Έλληνα, σε όποιο κόμμα και αν ανήκει, να απαιτήσει από την πολιτική του ηγεσία να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να κατοχυρωθούν στην πράξη τα συνταγματικά μας δικαιώματα.
Για την  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Οδυσσέας Τηλιγάδας     Στέργιος Σμυρλής     Κωνσταντίνος Γκέκας

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI