Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δ. Μοιραράκη.BAZAAR ΧΑΛΙΩΝ ΣΤΟ HOTEL HILTON από 20 έως 29 Σεπτεμβρίου

Η εταιρεία DESPINA MIRARAKI S.A μετα την επιτυχια των καλοκαιρινων προσφορων, ξεκινωντας δυναμικα την αρχη της χειμερινης σαιζον, διοργανωνει μεγαλο ΒΑΖΑΑΡ χειροποιητων χαλιων στο ξενοδοχείο HILTON Aθηνων, απο τις 20 Σεπτεμβριου εως και τις 29 Σεπτεμβριου 2014.
Δινεται η δυνατοτητα στους ενδιαφερομενους, να αποκτησουν ενα χειροποιητο χαλι με την εγγυηση και βαρυτητα του ονοματος MIRARAKI, στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ! Ολα τα χειροποιητα χαλια της επιχειρησης, μοντερνα & κλασσικα, μαλλινα & μεταξωτα, και οι νεες χειμερινες παραλαβες, θα διατεθουν μονο για 10 μερες, στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ! Ειναι πραγματικα μεγαλη ευκαιρια για τους καταναλωτες, εφοσον δεν προκειται για stock εμπορευμα αλλα για νεες χειμερινες παραλαβες.
Η συλλογη θα περιλαμβανει μοντερνα χαλια επωνυμων οικων οπως SAHRAI, SARASWATI, PARAG,MISSONI, CALVIN KLEIN κλπ καθως και συλλεκτικα περσικα χαλια οπως QUM, TABRIZ, NAIN,ISFAHAN κλπ, καθως επισης χαλια νομάδικα, στρογγυλα, τετράγωνα, σετ κρεβατοκάμαρων, κλπ. απ’ολες τις χώρες τις Ανατολής (Iran, India, Pakistan, Afghanistan, Turkey, Kashmir, Nepal κλπ.)
Η κυρια Δεσποινα Μοιραρακη θα ειναι παρουσα καθ’ολη την διαρκεια των 10 ημερων του ΒΑΖΑΑR στο ξενοδοχειο HILTON, οπου με την πολυτιμη και πολυετη εμπειρια και γνωση της πανω στο χειροποιητο χαλι, θα μπορεσει να κατευθυνει και να βοηθησει τον καθε ενδιαφερομενο να διαλεξει το χαλι της αρεσκειας του.
  • Δυνατοτητα επιδειξης των χαλιων, στο χωρο των ενδιαφερομενων
  • Ειδικες παραγγελιες (custom made) στο χρωμα και σχεδιο της αρεσκειας των πελατων
  • Η επιχειρηση MIRARAKI απευθυνεται και σε επαγγελματικους χωρους οπως ξενοδοχειακες μοναδες, resorts, γραφεια.
  • Δυνατοτητα εξοφλησης με πιστωτικες καρτες και ατοκες δοσεις
  • Αποστολη των χειροποιητων χαλιων σε ολοκληρη την Ελλαδα, εντελως δωρεαν
  • Μην παραλειπετε να επισκεφτεστε συνεχως το site και το e-shop της εταιρειας στοwww.miraraki.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI