Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τέχνη και αθλητισμός το Σαββατοκύριακο στο Δήμο Θερμαϊκού

Τέχνες και αθλητισμός περιλαμβάνονται στις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου, που υλοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαϊκού.
Συγκεκριμένα, το τμήμα πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης διοργανώνει ένα φαντασμαγορικό θέαμα τραγουδιού – χορού – μουσικής, σε συνεργασία με τη μουσικοσυνθέτρια, καθηγήτρια φωνητικής – πιάνου, Αθηνά Σαββίδου, και το Πανθερμαϊκό και της Νικόπολης το Χαμόγελο, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30΄ στο δημοτικό χώρο στάθμευσης της παραλίας Περαίας (πρώην Κοχύλι).
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, και ώρα 10.00΄ στην παραλία των Νέων Επιβατών, το τμήμα αθλητισμού του  ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. συνεργάζεται με τον Κολυμβητικό Αθλητικό Όμιλο Θερμαϊκού, προκηρύσσοντας τον 2ο κολυμβητικό αγώνα ανοιχτής θάλασσας, “2nd Thermaikos Open Water 2014”.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αντλήσετε από τους ιστοτόπους:www.athlitismosdimouthemaikou.blogspot.gr, www.facebook.com/KolymbetikosAthletikOmilosThemaikouKaoth, www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI