Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ρεπορτάζ από την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δήμου Θερμαικού.

Η σημερινή συνεδρίαση ξεκίνησε με την ενημέρωση του Προέδρου του ΣΥΠΑΖΑΘ  κ.Ζαμπέτογλου ο οποίος έκανε αναφορά για τον Σύνδεσμο και τις δραστηριότητες που ασκεί για τα αδέσποτα ζώα.Ολοι σχεδόν οι Σύμβουλοι παραπονέθηκαν ότι δεν πραγματοποιείται το ανάλογο έργο για το οποίο ο δήμος μας συνεισφέρει με το ποσό των120000 ευρώ ετησίως.Ο Δήμαρχος μάλιστα και η Αντιπολίτευση ζήτησαν να έρθει η έδρα στον Θερμαικό παραχωρώντας μάλιστα και χώρο.
Ακολούθησε η απάντηση του Δημάρχου στις ερωτήσεις του κ.Τσαμασλή που είχαν διατυπωθεί στο προηγούμενο συμβούλιο και αφορούσαν την μεταφορά του Πταισματοδικείου και την εκβάθυνση του λιμανιου των Ν.Επιβατών.
Για το πταισματοδικείο δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στον δήμο παρουσιάζοντας μάλιστα ο Δήμαρχος το ΦΕΚ 4274 που αναφέρεται στην κατάργηση των μεταβατικών εδρών Ειρηνιδικείων και Πτασματοδικείων.
Για την εκβάνθυση  χρειάζεται άδεια απο την Κτηματική Υπηρεσία η οποία είναι πολυ χρονοβόρα και πως πρέπει ο Δήμος να καθορίσει την χερσαία ζώνη των Ν.Επιβατών πράγμα που η προηγούμενη διοίκηση δεν έπραξε.
Απαντώντας στην συνέχεια στον κ.Κουζινόπουο ανέφερε ότι έγινε ενεργοποίηση των τοπικών συμβουλίων με αυξημένες αρμοδιότητες.
Μπαίνοντας στα κύρια θέματα της διάταξης να αναφέρουμε ότι πάρθηκε ομόφωνη απόφαση του ψηφίσματος που αφορά στους Εργαζόμενους του δήμου για την κινητικότητα και αξιολόγηση.
Ακολούθησαν οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη νέων Διοικητικών συμβουλίων για το ΔΗΠΠΑΚΥΘ και την ΤΕΘ.
ΔΗΠΠΑΚΥΘ
Πρόεδρος
Χατζηχριστοφή
Αντιπρόεδρος
Καριώτης
Μέλη
Παζαρόπουλος-Ζαριφέ - Μώραλη *
Να σημειώσουμε εδώ ότι η παράταξη Τσαμασλή δικαιούτο 2 θέσεις αλλά την μία την παραχώρησε στην παράταξη Κουζινόπουλου ο οποίος και πρότεινε για την θέση τον Τσακμάκα που όμως δεν ψηφίστηκε από την πλευρά της διοίκησης παρά μόνο απο την κ.Χατζηχριστοφή ψηφίζοντας την κ.Μώραλη η οποία είχε αυτοπροταθεί.
Θεωρούμε άδικη την θέση της διοίκησης προς τον Τσακμάκα αφ ενός διότι την θέση την παραχώρησε ο Τσαμασλής και αφ΄ετέρου δεν έπρεπε να ψηφιστεί η Μώραλη εάν ήθελε η διοίκηση να είναι ίση απέναντι της αντιπολίτευσης και ειδικά της μείζονος που παραχώρηση την θέση.
 ΤΕΘ
Πρόεδρος
Μισαλέμης
Μέλη
Καζουλίδου-Ρομπέσης-Βουλγαράκη-Κιλιγκαρίδης-Νταουλτζή-Κιντερλης-Παράσχου.

Η Συνεδρίαση συνεχίζεται νεότερο ρεπορτάζ σε άλλη μας ανάρτηση.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI