Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014-15

Ανανέωση και στο προπονητικό τιμ είχαμε φέτος στην ομάδα του Αχιλλέα Περαίας όπου νέοι, ικανοί και φιλόδοξοι προπονητές, απασχολούνται με στόχο τη διατήρηση και βελτίωση του εξαιρετικού ονόματος που ο σύλλογος διαθέτει σε επίπεδο ακαδημιών.

Ο 25χρονος Τόλης Αλωπούδης έχει από φέτος την ευθύνη της σχολής τερματοφυλάκων που οδεύει πλέον στον τρίτο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας. Το ήθος και η εργατικότητα που τον χαρακτηρίζουν ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό με την εικόνα του συλλόγου, και τα παιδιά του έρχονται και φεύγουν από τις προπονήσεις πάντα με το χαμόγελο της χαράς και της ικανοποίησης.

Ο 36χρονος Σάκης Καρακώστας ανέλαβε προπονητής στο μικρότερο ηλικιακά τμήμα Μπαμπίνι και τα πρώτα δείγματα δουλειάς του είναι πολύ ενθαρρυντικά, αφού γονείς και παιδιά εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα της δουλειάς του. Σοβαρότητα, μεράκι και ενθουσιασμός ξεχειλίζουν σε καθημερινή βάση από τον ίδιο και αποτελούν εγγύηση για κάθε γονιό που σκέφτεται από πού να ξεκινήσει τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα το παιδί του.
Ο ίδιος ορίστηκε να προπονεί –κάτι που αποτελεί ξεχωριστή πρόκληση- και να έχει την ευθύνη του Γυναικείου τμήματος που για εμφανείς λόγους είναι και το δημοφιλέστερο που διαθέτει ο σύλλογος!  Το τμήμα βρίσκεται στον 5ο χρόνο, φιλοδοξεί να περάσει σε ένα διαφορετικό επίπεδο και δεν υπάρχει πλέον κατάλληλος, για να το οδηγήσει σε νέες διακρίσεις.

Ο 24χρονος Τάσος Βαλαβάνης έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των αθλητών του Παιδικού -και μέρους του Προπαιδικού- δείχνοντας από την πρώτη ημέρα διάθεση για σκληρή δουλειά με αφοσίωση και προσπάθεια για συνεχή βελτίωση. Λάτρης της πειθαρχίας, σοβαρός αλλά ιδιαίτερα απαιτητικός, δείχνει με το παράδειγμα του αυτό που κάθε γονιός επιθυμεί, σωστή συμπεριφορά, λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Ήδη από πολύ νωρίς, οι πρώτες εντυπώσεις των πλέον ενδιαφερόμενων δηλαδή των γονιών, είναι θετικότατες.

Μοναδικός εναπομένων από τα προηγούμενα χρόνια είναι ο Κώστας Ποτουρίδης που κοντεύει τα δέκα χρόνια και συνδέεται ποικιλότροπα με την ομάδα.. Δεν είναι τυχαία ο μόνος από τους παλιούς που παρέμεινε και οι διοικούντες γνωρίζουν το μεγάλο έργο που επιτελεί για χρόνια τώρα. Η δουλειά του φέτος επιβραβεύτηκε με τρία τμήματα και η καθημερινή σχεδόν παρουσία του κόσμου στο γήπεδο αποδεικνύει την πίστη στο πρόσωπο του. Η μέθοδος και η φιλοσοφία του είναι αποδεκτές και όλοι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει στο ποδόσφαιρο.

Όλοι οι προαναφερθέντες προπονητές συντονίζονται, και συνεργάζονται σε τακτική βάση κάτω από τις οδηγίες του Χρύσανθου Κασλή που προπονεί την Ανδρική και την ομάδα Νέων και που επιλέχτηκε επιπλέον να εκτελεί χρέη αρχιπροπονητή. Έτσι, όλοι οι προπονητές μπορούν να λειτουργήσουν με καθοδήγηση στην ίδια κατεύθυνση με σχετική αυτονομία, ελευθερία αλλά και έλεγχο του αρχιπροπονητή και της διοίκησης γενικότερα. 

Ο Χρύσανθος Κασλής και το επιτελείο του χαίρουν της άκρας εμπιστοσύνης των ανθρώπων του Αχιλλέα Περαίας, και έχουν τον απόλυτο έλεγχο της ομαλής και αποτελεσματικής λειτουργίας όλων των τμημάτων.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI