Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ρεπορτάζ από τον ποδοσφαιρικό αγώνα των εργαζομένων 424 ΓΣΝΕ - Praktiker για το πρωτάθλημα.(βίντεο)

Διεξήχθη χθες το βράδυ στα πλαίσια του πρωταθλήματος που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των εργαζομένων 424ΓΣΝΕ και Praktiker που βρήκε νικητή την ομάδα του 424 με σκορ 4-3.
Το ιστολόγιο μας βρέθηκε χθες (και θα συνεχίσει να καλύπτει το πρωτάθλημα) στις εγκαταστάσεις των γηπέδων των ΤΕΦΑΑ Θέρμης όπου θα γίνονται και οι αγώνες και πήρε συνέντευξη από τους προπονητές των δύο ομάδων καθώς και τράβηξε πλάνα από τον αγώνα τα οποία και θα δείτε στα παρακάτω βίντεο.
Να σημειώσουμε ότι ήταν ένας αγώνας που τα είχε όλα.

Ανατροπή στο σκορ,πέναλτι,πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.
Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν οι εμφανίσεις των ομάδων (αν και έμοιαζαν αρκετά)  καθώς και η υπακοή προς τις αποφάσεις του διαιτητή και των εποπτών.
MVP του αγώνα το ιστολόγιο μας ανακηρύσσει τον τερματοφύλακα της ομάδας του praktiker Θόδωρο Σιτσάνη ο οποίος με τις αποκρούσεις του θύμιζε επαγγελματία.

Εμείς θα παρακολουθήσουμε και άλλους αγώνες και θα σας μεταφέρουμε τα ρεπορτάζ,για την ιστορία να σας αναφέρουμε την διαμόρφωση του σκορ:
Α΄ημίχρονο 1-0  στο 30΄υπέρ  praktiker
B' ημίχρονο  1-1 στο 10 ΄2-1 υπέρ 424 και στο 26΄3-1 στο 34 μειώνει το Praktiker  σε 2-3 στο 37΄γίνεται το 2-4 και στην εκπνοή του αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μειώνει το praktiker σε 3-4.

Σύνθεση Praktiker
Σιτσανης,Τερζόπουλος,Κιλινκαριδης,
Τσιαμας,Κεβρεκιδης,Τσιφκας
Αλεξανδροπουλος,Ρεβεζας,Τσιπιδης
Μουχτσογλου,Σαββιδης
Αλλαγες:
Μαλαμης,Παπαθανασιου,Τουρογλου,
Μαγουλας,Ιωαννιδης,Πανου
Σκορερ:
Ρεβεζας,Μαγουλας,Σαββιδης


Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις των κ.κ. Φωτίου και Μουχτσόγλου προπονητών των δύο ομάδων καθώς και εκτενή αποσπάσματα του συναρπαστικού αγώνα.

Βίντεο 1 δήλωση προπονητή 424



Βίντεο 2 δήλωση προπονητή Praktiker



Βίντεο 3 δηλώσεις νικητή προπονητή 424.



Βίντεο 4 στιγμιότυπα αγώνα 424-Praktiker.



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI