Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

του Όθωνα Ιακωβίδη

29 Οκτ. 2014: Αντιγράφω από τον Τύπο, (κύριο άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ της 28 Οκτ. 2014) σχετικά με την προσβολή της Κυπριακής ΑΟΖ από ομάδα Τουρκικών πολεμικών πλοίων, προκειμένου να προστατεύσουν το ερευνητικό τους σκάφος που επιδίδεται σε “έρευνες” για την εξόρυξη πετρελαίων “σε ξένα χωράφια”:
“Το καθεστώς Ερντογάν ακολουθεί την προσφιλή τουρκική τακτική της «διπλωματίας των κανονιοφόρων» προκειμένου να επιβάλει τη θέλησή του ή να εκβιάσει για ανταλλάγματα.”
Και σκέφτομαι τι θα γίνει, αν συμβεί το ίδιο (που είναι απολύτως αναμενόμενο) και στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα (καθώς η Ελλάδα δεν έχει, ακόμη, ΑΟΖ !!!) : 
Αν, μετά τα ιλιγγιώδη ποσά που έχει πληρώσει (και συνεχίζει να πληρώνει) ο Ελληνικός Λαός σ' όλο το διάστημα της “μεταπολίτευσης” (με τις “αγορές του αιώνα” του Ανδρέα και των αριστερο/δέξιων επιγόνων του, συμπεριλαμβανομένων Πασόκων και Νεοδημοκρατών) ο Ερντογάν είναι σε θέση να ασκεί τη «διπλωματία των κανονιοφόρων» και να επιβάλλει στην Ελλάδα τη θέληση της Τουρκίας, τότε θα πρέπει να στηθούν αμέσως κρεμάλες στη πλατεία Συντάγματος, με πρώτη φουρνιά κρεμασμένων, όλη την πολιτική ηγεσία (πρωθυπουργοί και Υπουργοί Αμύνης και Εξωτερικών) και στρατιωτική ηγεσία που “ηγήθηκε” του στρατεύματος τα τελευταία 30 χρόνια.

Πληρώνουμε από το υστέρημά μας για να έχουμε αξιόπιστη Άμυνα εναντίον του Τούρκου. 
Δεν πληρώνουμε για να έχουμε άμυνα (με τα ΜΑΤ) της πολιτικής ηγεσίας από τον Ελληνικό Λαό, που τον φοβάται στις παρελάσεις.
Να προσέξουν καλά οι στρατηγοί, γιατί θα είναι οι πρώτοι που θα τους πάρει ο διάβολος !!!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI