Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Οδηγό Πόλης ετοιμάζει ο δήμος Θερμαϊκού.

Στη δημιουργία πλατφόρμας γεωχωρικών πληροφοριών που μέσω του Διαδικτύου θα προσφέρει Ψηφιακές Υπηρεσίες προς τους πολίτες σε πραγματικό χρόνο μέσω σύγχρονων διαδραστικών εφαρμογών και προηγμένων τεχνολογιών πληροφορικής προχωράει ο δήμος Θερμαϊκού.
Η δημιουργία του «Οδηγού Πόλης Δήμου Θερμαϊκού» αποτελεί δράση του προγράμματος Ψηφιακή Σύγκλιση και επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μακεδονία – Θράκη», με συνολικό προϋπολογισμό 61.500 ευρώ.
Πρόκειται για έναν Οδηγό Πόλης στον οποίο θα περιλαμβάνονται πληροφορίες για το δήμο που ενδιαφέρουν πολίτες και επισκέπτες, όπως –για παράδειγμα- καταγραφή σημείων ενδιαφέροντος, δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς, δημόσιες επιχειρήσεις και υποδομές, αλλά και επιχειρήσεις, όπως και πληροφορίες για την τοπική αγορά.

Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Η προβολή των δυνατοτήτων του δήμου μας είναι βασικός παράγοντας για την προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών στην περιοχή. Με τον Οδηγό Πόλης ο δήμος μας οργανώνει και κωδικοποιεί το προφίλ της περιοχής, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητούν. Επίσης, μέσω του Οδηγού Πόλης οι δημότες έχουν πρόσβαση μέσω του internet σε υπηρεσίες του δήμου, κάτι που θα βελτιώσει το επίπεδο εξυπηρέτησης τους από τις υπηρεσίες μας. Στην εποχή μας, αλλά και στα χρόνια που έρχονται, η ψηφιακή τεχνολογία και το internet παίζουν τεράστιο ρόλο στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Ο δήμος Θερμαϊκού παρακολουθεί τις εξελίξεις και αξιοποιεί τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες προ όφελος του κοινωνικού συνόλου».    

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI