Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σε ζωντανή μετάδοση από σήμερα μέσω Διαδικτύου οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στο δήμο Θερμαϊκού

Διαδικτυακά και απευθείας θα μεταδίδονται από σήμερα Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θερμαϊκού, μέσω της ιστοσελίδας του δήμου www.thermaikos.gr.
Η πρωτοβουλία αυτή, που δεν επιβαρύνει οικονομικά το δήμο ούτε κατά ένα ευρώ, συνιστά ένα ακόμη βήμα διαφάνειας των διαδικασιών και πληρέστερης ενημέρωσης των δημοτών,  κάτι που αποτελεί βασική επιλογή της νέας δημοτικής αρχής.
Για το θέμα ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Η όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών είναι θέμα κομβικής σημασίας για τη σημερινή διοίκηση του δήμου. Οι «ζωντανές» μεταδόσεις των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου θα συμβάλλουν ώστε οι πολίτες να μπορούν να παρακολουθήσουν τις συζητήσεις και να καταγράψουν τις θέσεις της διοίκησης και της αντιπολίτευσης. Στη δημοκρατία από το διάλογο κανείς δεν έχασε ποτέ».


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI