Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Για πρώτη φορά λειτουργεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης δήμου Θερμαϊκού

Ο Δήμος Θερμαϊκού και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία για πρώτη φορά το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θερμαϊκού, στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας.
Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικότητας, ηλικίας και μόρφωσης.
Οι θεματικές ενότητες εθνικής εμβέλειας είναι οι εξής:
    Οικονομία – Επιχειρηματικότητα.
    Ποιότητα Ζωής – Περιβάλλον.
    Νέες Τεχνολογίες.
    Γλώσσα και Επικοινωνία.Επίσης υπάρχουν πολλές θεματικές ενότητες τοπικής εμβέλειας.
Αναλυτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις θεματικές ενότητες από το site το Δήμου Θερμαϊκού (www.thermaikos.gr).   
Για την ένταξη στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης μέχρι την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας. Τα μαθήματα προβλέπεται να ξεκινήσουν εντός του Νοεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης. Έντυπα αιτήσεων υπάρχουν στις κατά τόπους Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θερμαϊκού, καθώς και στο site το Δήμου.

Με αφορμή τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυριομάτης δήλωσε: «Σε ένα κόσμο που αλλάζει διαρκώς και σε μια οικονομία που βρίσκεται σε συνεχή κίνηση η επιμόρφωση είναι για κάθε πολίτη ένα πρόσθετο «όπλο» για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ζωής. Η νέα διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού αντιλαμβανόμενη αυτή την ανάγκη ενεργοποιεί από την  φετινή περίοδο το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, ώστε να προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες, που θα τους φανούν χρήσιμες στην καθημερινότητά τους. Τα προγράμματα του Κέντρου θα εμπλουτίζονται συνεχώς ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα καταγράφεται, ώστε να καλύψουν όλο το φάσμα των ενδιαφερόντων. Η στήριξη των πολιτών σε θέματα επιμόρφωσης αποτελεί για τη διοίκηση του δήμου μας βασική προτεραιότητα». 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI