Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Και τώρα που στέρεψαν τα δάκρυα... Πείτε μας ρε κουφάλες, ποιοί είναι οι τρομοκράτες;

ΑΡΘΡΟ του Γενικού Γραμματέα της Περιφερειακής Ένωσης Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης (Π.Ε.ΔΙ.Μ.Ε.) και Διευθυντή των e-Saloniki.gr και e-Volos.gr, Αντώνη Κουμιώτη

Η ΕΙΔΗΣΗ "πάγωσε" το πανελλήνιο... Τρεις στρατιώτες νεκροί στο Πεδίο Ασκήσεων «ΓΛΑΦΥΡΩΝ» Μαγνησίας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.), κατά την πραγματοποίηση προγραμματισμένων βολών Βαρέων Όπλων Πεζικού με όλμους 81 χιλιοστών, διερράγη ο σωλήνας του όλμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Επαγγελματία Οπλίτη Λοχία (ΠΖ) Γ.Ο. 33 ετών., του Επαγγελματία Οπλίτη Λοχία (ΠΖ) Α. Μ. 34 ετών και του Δεκανέα (ΠΝ) Φ.Α. 19 ετών και τον βαρύ τραυματισμό του Υπολοχαγού (ΠΖ) Κ.Β. 30 ετών.

Ο τραυματίας Αξιωματικός διεκομίσθη στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Νεκροί "έπεσαν"...

- Ανδρικόπουλος Φώτιος, ετών 19, Δεκανέας
- Μεζάλας Αναστάσιος, ετών 34, Επαγγελματίας Οπλίτης - Λοχίας, παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους μόλις 9 μηνών
- Ορφανίδης Γεώργιος, ετών 33, Επαγγελματίας Οπλίτης - Λοχίας, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών 4,5 και 2,5 χρόνων

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ των νταβατζήδων του ΕΘΝΟΥΣ και της διαπλοκής, έπιασαν δουλειά... Και άρχισαν να "ξερνάνε" πόνο, μετατρέποντας, όπως συνηθίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις, τη μικρή οθόνη σε κλειδαρότρυπα και όλους εμάς σε μπανιστηρτζήδες, αυτήν τη φορά του προσωπικού δράματος κάθε μίας εκ των τριών οικογενειών. Με τον πλέον κυνικό τρόπο. Σε διατεταγμένη υπηρεσία των αφεντικών τους, βρήκαν πραγματικά ένα ωραιότατο θέμα, ώστε να καλύψουν την αποχώρηση των τοκογλύφων εταίρων μας, των Τροϊκανών, σε μια ιδιαίτερα ρευστή πολιτική περίοδο. 

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ κυνισμό και μάλιστα για πρώτη φορά με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο και πάλι σε διατεταγμένη υπηρεσία, ασχολήθηκαν και με τα αίτια που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία. Βλέπετε, την ΣΟΚ-αρισμένη ελληνική κοινωνία, στην μετα-Πάγκαλο εποχή του "Μαζί τα φάγαμε", δεν ξαφνιάζει τίποτε πλέον. Ούτε καν το γεγονός ότι τα παιδιά της εκπαιδεύονται με σαπισμένα, αν και ακριβοπληρωμένα, οπλικά συστήματα.

ΠΟΙΟΣ θα επωμιστεί την ευθύνη; Πάντως όχι οι προσκυνημένοι στην εκάστοτε κυβέρνηση γαλονάδες του Γ.Ε.Σ και του Πενταγώνου. Οι ίδιοι εξάλλου έκαναν ότι μπορούσαν στο άκουσμα της είδησης, μεταφέροντας, ως πηγές των επίσης προσκυνημένων και γνωστών ανδρείκελων της παρα-δημοσιογραφίας, αυτά ακριβώς που έπρεπε. 

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ θα τα αναλάβει μια άλλη εξουσία. Η απόρθητη, αν και διορισμένη αμέσως ή εμμέσως -δεν έχει σημασία- επίσης από την εκάστοτε κυβέρνηση, Δικαιοσύνη. Της συγκεκριμένης βεβαίως περιπτώσεως θα επιληφθεί η Στρατιωτική Δικαιοσύνη, καθώς η άλλη, όταν δεν εκτελεί, διά των αποφάσεων φυλάκισης, χρέη εισπράκτορα του υπουργείου Οικονομικών, ασχολείται με τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.  

ΠΟΙΟΣ είναι όμως ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ποιός (;), ρωτούσε κάποτε ο μουσικοσυνθέτης - στιχουργός Άσιμος. 

EINAI οι δημοσιογράφοι οι τρομοκράτες; Όχι, λένε, οι δημοσιογράφοι δημοσιογραφούν, μεταφέροντας τα γεγονότα στον ελληνικό λαό, ελέγοντας τις τρεις εξουσίες, Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική.

ΕΙΝΑΙ οι πολιτικοί οι τρομοκράτες; Όχι, λένε, οι πολιτικοί νομοθετούν και ως ταγοί της κοινωνίας και προστάτες των νομοθετημάτων τους, φροντίζουν πολιτικά και για την σωστή εκτέλεσή τους.

ΕΙΝΑΙ οι δικαστές οι τρομοκράτες; Όχι, λένε, οι δικαστές ερμηνεύουν τους Νόμους και αποδίδουν Δικαιοσύνη. 

ΛΕΝΕ...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ... αυτοί, οι οποίοι, λόγω των άστοχων ενεργειών, παραλείψεων, σκοπιμοτήτων ακόμα - ακόμα και των συμφερόντων που ενδεχομένως να υπηρετούν, στέλνουν κυριολεκτικά στον τάφο καθημερινά εκατοντάδες πολίτες, ακόμα και στρατιώτες και μάλιστα ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ, πώς μπορούν να χαρακτηριστούν, αν όχι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;

Υ.Γ.: Σε ότι με αφορά επιμένω... Εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη... ΟΧΙ, δεν είχα ποτέ, παρά μόνον στους έντιμους και δίκαιους εκ των δικαστών!πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI