Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

1η Γιορτή πορτοκαλιού, ακτινιδίου και ελιάς στην Άρτα.

Οικογιορτή για στήριξη των παραγωγών και των τοπικών προϊόντων
Ποδηλατοβόλτα που θα περάσει από τις περιοχές που συναντάμε τα τρία προϊόντα

   Ο Δήμος Αρταίων σε μια προσπάθεια να αναδείξει την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που ο παράγει ο τόπος μας, αλλά και τους δεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την ιδιωτική πρωτοβουλία, διοργανώνει την 1η Γιορτή πορτοκαλιού, ακτινιδίου και ελιάς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10:30 στην αίθουσα «Διώνη».
   Σε αυτή την εκδήλωση θα συμμετάσχουν αγρότες, παραγωγοί και οργανώσεις αυτών, Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου, αλλά και ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής.
   Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικά με τις προοπτικές της γεωργικής και κτηνοτροφικής ανάπτυξης στην περιοχή μας, καθώς και να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα σε περίπτερα που θα έχουν στηθεί στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου για το σκοπό αυτό.
   Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
10.30 – 10.35: Χαιρετισμός Δημάρχου Αρταίων κ. Τσιρογιάννη Χρήστου
10.35 – 10.55: Ομιλία κ. Κουτλιάμπα Νικόλαου με θέμα το Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού
10.55 – 11.15: Ομιλία του κ. Αντωνίου Αναστάσιου με θέμα το Συνεταιρισμό Βοσκών Λιβαδίου Ολύμπου
11.15 – 11.35: Ομιλία του Καθηγητή Τ.Ε.Ι. Ηπείρου κ. Πετρόπουλου Νικόλαου με θέμα «Η Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Ένα επιπλέον εργαλείο γεωργικής ανάπτυξης».
11.35 – 11.55: Ομιλία του Προέδρου του Τμήματος Τεχνολόγων – Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, κ. Σκούφου Ιωάννη, με θέμα «Η κτηνοτροφία της Άρτας και της Ηπείρου από την παράδοση και τη βιομηχανοποίηση στη μοναδικότητα».
11.55 – 12.15: Ομιλία του δημοσιογράφου κ. Μιχαηλίδη Δημήτριου με θέμα «Το μέλλον του αγροτικού τομέα στη χώρα μας και τα περιθώρια αυτοοργάνωσης των Ελλήνων αγροτών».
12.15 – 12.35: Ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου και ιδιοκτήτη της εταιρείας Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.», κ. Μπλάτσιου Ντίνου, με θέμα «Τρόποι προώθησης προϊόντων και συγκρότηση ομάδων παραγωγών».
12.35 – 13.00 Εκδήλωση Πανηπειρωτικής Ένωσης Αγροτών
13.00 – 15.00: Συναυλία από φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Άρτας
15.00 Ποδηλατικός Γύρος που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας και θα περάσει από περιοχές του Δήμου όπου παράγονται τα τοπικά μας προϊόντα.
   Καθ’όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργούν στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου περίπτερα όπου θα διατίθενται τοπικά προϊόντα με βάση το πορτοκάλι, το ακτινίδιο και την ελιά.
   Σχετικά με τον ποδηλατικό γύρο που θα γίνει το απόγευμα, ο Π.Ο.Α. έστειλε το παρακάτω mail:
   Ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων στα πλαίσια της Οικογιορτής με θέμα το πορτοκάλι, το ακτινίδιο και την ελιά διοργανώνει ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 14:30 με αφετηρία την αίθουσα Διώνη στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας.
   Η διαδρομή της βόλτας θα περάσει από περιοχές όπου συναντάμε και τα τρία αυτά προϊόντα της περιοχής μας. θα ξεκινήσουμε από την Διώνη και θα περάσουμε τα χωριά Βλαχέρνα, Γραμμενίτσα, Φιλοθέη, Πλησιούς, Κωστακιούς και θα τελειώσουμε την βόλτα μας στο σημείο που ξεκινήσαμε.
   Η διαδρομή είναι μικρής δυσκολίας με ελάχιστες ανηφόρες. Όπως πάντα, οι μικροί μας φίλοι θα πρέπει να συνοδεύονται και τα ποδήλατα μας θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI