Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

6 o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ TOY KTC

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 6 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ 
του ΚΑΨΑΛΑΣ TENNIS CLUB.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΚΑΨΑΛΑΣ TENNIS CLUB την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου όπου στις 8 το βράδυ όπου έγινε ο τελικός αγώνας ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΝΔΡΩΝ του

6ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ

Το τουρνουά ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ήταν DOUBLE KNOCKOUT όπου συμμετείχαν 55 άτομα και έγιναν συνολικά 180 αγώνες. ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ήταν ο ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΠΑΥΛΟΣ που κατετάγη στην δεύτερη θέση ενώ ΝΙΚΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΙΠΗΤΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ με σκορ 6 4, 6 2. Στους δύο φιναλίστ απονεμήθηκαν κύπελλα (αργυρό και χρυσό αντίστοιχα) ενώ ο νικητής πήρε τσάντα TENNIS ΜΑΝΤΙΣ.

Στα πλαίσια του τουρνουά έγινε και ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ επίσης DOUBLE KNOCKOUT. ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ήταν οι ΝΙΚΟΝΑΝΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ και ΜΑΚΙΣΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ που κατετάγησαν στην δεύτερη θέση ενώ ΝΙΚΗΤΕΣ ήταν οι αδελφοί ΚΑΨΑΛΑ (ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ) με σκορ 6 2, 6 1. Στους τέσσερεις φιναλίστ απονεμήθηκαν κύπελλα (αργυρά και χρυσά αντίστοιχα).

Το επόμενο μεγάλο γεγονός του KTC είναι η έναρξη του 4ου Πρωταθλήματος που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν πάνω από ογδόντα (80) παίκτες σε τέσσερεις κατηγορίες ανάλογα με την δυναμικότητα (Α, Β, Γ, Δ). Οι παίκτες παίζουν μία φορά την εβδομάδα συνολικά με όλους τους παίκτες της κατηγορίας τους. Η πρώτη φάση ολοκληρώνεται τον Απρίλιο όπου και ξεκινά η τελική φάση του FINAL EIGHT.

Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής από νέους παίκτες που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον μαραθώνιο του Τέννις. Όσοι ενδιαφέρονται ας επισκεφθούν το KTC ή ας τηλεφωνήσουν στο 6931 tennis (6931 836647).




{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI