Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Γ. Ορφανός «Αναγκαία η συναίνεση για τα ζητήματα των μεταφορών της Θεσσαλονίκης»

Την ανάγκη για συναίνεση στα ζητήματα των μεταφορών της Θεσσαλονίκης, επισήμανε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, κατά τη διάρκεια διημερίδας που διοργανώνει το Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ). 
Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, ο κ. Ορφανός επισήμανε πως υπάρχει καθυστέρηση στην εκτέλεση των εργασιών κατασκευής του Μετρό. 
«Το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης θα κάνει προσπάθειες επίσπευσης του έργου, στοχεύοντας στην κινητοποίηση όλων των δυνάμεων για να εξαλειφθούν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν, είτε τεχνητά, είτε πραγματικά. 
Το έργο συνεχίζεται, όχι όμως με τους επιθυμητούς ρυθμούς ενώ την ίδια ώρα πλήττονται πολλοί πολίτες», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός  και τάχτηκε υπέρ της δημιουργίας δικτύου τραμ, το οποίο θα λειτουργεί συμπληρωματικά στο Μετρό.
«Η εφαρμογή του σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ) που προτείνει το ΣΑΣΘ, θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης», σημείωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης. 


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI