Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Όθωνας Ιακωβίδης:ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

Όθων Ιακωβίδης (3/ΧΙ/2014)
Τραγική η ομολογία της απώλειας της Εθνικής μας κυριαρχίας, από τον απερχόμενο Υπ. Εθν. Άμυνας, Δημ. Αβραμόπουλο, μετά την προχθεσινή συνάντησή του με τον Ερντογάν, στην Κων/πολη, την ώρα που στη γειτονιά “μυρίζει μπαρούτι”.

Είπε, μεταξύ άλλων : .... "Κάναμε ότι μπορούσαμε για την αμυντική θωράκιση της χώρας στο πλαίσιο των όσων μας άφηνε να κάνουμε η τρόικα. Ελπίζουμε να είναι αρκετά γιατί έρχονται καταστάσεις οι οποίες θα χρειαστούν άκρως ετοιμοπόλεμες ΕΔ". (Defencenet 2/11/14)

Και διερωτώμαι: - Κύριε Υπουργέ (ρε μούργο), η Τρόϊκα σου φταίει; Η Τρόϊκα ήρθε μίαν ωραία πρωία απρόσκλητη και μόνη της, και ανέλαβε την κυριαρχία της Χώρας ; ... η εσύ, με όλο το σκυλολόϊ της κομματοκρατίας που υπέγραψε και συντηρεί τα γνωστά “Μνημόνια”, παραδώσατε την κυριαρχία της Χώρας σ' αυτούς τους οποίους εκπροσωπεί η Τρόϊκα, όπως κυνικά ομολογείς;

Αυτοί, (οι Τροϊκανοί και τα αφεντικά τους) τη δουλειά τους κάνουν.

Εμείς, δια των δικών σας (της πολιτικής ηγεσίας μας) χειρών, τί κάνουμε;

Και μη ξαναπείς την ηλίθια δικαιολογία “Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, διότι θα πτωχεύαμε”.

Αυτά, να τα λές στους καθισμένους στους καναπέδες της αποβλάκωσης, στρουθοκάμηλους που, πτωχευμένοι (“για να μη πτωχεύσουμε”), φοβισμένοι και λοβοτομημένοι (ανάπηροι για κάθε λογική και κριτική σκέψη) αποδέχονται την προπαγάνδα σας, που ασκεί επί 24ώρου βάσεως, το βλακοκούτι της τηλεόρασης,.

Διότι, με καμία στοιχειώδη λογική δεν στέκεται το επιχείρημα “πονάει δόντι, κόβω κεφάλι”, καθώς η Αυτοδιάθεση ενός κράτους (δηλαδή η Κυριαρχία επί του εαυτού του, δηλαδή η Ελευθερία του να αποφασίζει αυτό για τον εαυτό του) είναι το άπαν, δηλαδή ΤΑ ΠΑΝΤΑ !! Χωρίς την ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ του, κανένα κράτος δεν έχει τίποτε (!!!) ούτε καν το δικαίωμα της φροντίδας της άμυνας του , όπως κυνικά ομολογείς για το δικό μας κράτος!!!!! ....

Πάψτε, λοιπόν, να λέτε (και, το τραγικό είναι πως ακόμα γίνεται πιστευτό από πολλούς !!!) πως, για να μη πτωχεύσουμε, ΠΑΡΑΔΏΣΑΜΕ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΜΑΣ (μαζί και την πτώχευσή μας) ΣΕ ΞΈΝΑ ΧΈΡΙΑ, και μάλιστα αντιθέτων συμφερόντων (όπως είναι παντού και πάντοτε επί της Υφηλίου, τα συμφέροντα δανειστή και δανειζόμενου, ανίκανου να πληρώσει τη δόση του)...... και μας προετοιμάζετε για (προσυμφωνημένες ;;) νέες ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΤΤΕΣ και νέες ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ ..... τόσο στο ατομικό, όσο και στο εθνικό επίπεδο !!!....... Γιατί έτσι εισπράττω τις δηλώσεις σου αυτές.... σαν “αναγνωριστικές βολές” ψυχολογικής προετοιμασίας, για την επελαύνουσα καταστροφή.

Όμως, αφού ανεχόμαστε να σας έχουμε (όλους σας, σημερινή κι αυριανή κυβέρνηση, συμπολίτευση κι αντιπολίτευση, Σκύλλα και Χάρυβδη) ακόμα στο τιμόνι, καλά μας κάνετε ...... και λίγα είναι .......

Ολοκληρώστε, λοιπόν, για να τελειώνουμε......

Φαίνεται πως, για να υπάρξει αντίσταση, πρέπει προηγουμένως, να υπάρξουν ερείπια....

Κρίμα που δεν μάθαμε τα βασικά από τους σοφούς προγόνους μας, όπως το “το δε προνοείν και προλαμβάνειν, κρείττον του θεραπεύειν” , που είπε ο Ιπποκράτης.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI