Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Συνέδριο ΠΑΣΟΚ για αλλαγή Πολιτικής και Ηγεσίας

Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ, να ταυτίζεται με την Δεξιά, στην λογική σκίζουμε τα Μνημόνια, φεύγουν οι Δανειστές και στο τέλος καταλήγουμε στην Κυριαρχία αυτών, χωρίς εναλλακτική πρόταση.

 Δεν υπάρχει Δημιουργία Νέου Πλούτου, αρα στρέφεσαι στους πολλούς με τα λίγα. Στους αδύναμους, στους μη Προνομιούχους, σε αυτούς που πραγματικά δημιουργούν. 

Λείπουν οι Συγκρούσεις και οι Μεταρρυθμίσεις. 

Λείπει το Μήνυμα, το Όραμα. Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη η οποία παράγει Ελπίδα, δεν γίνεται πιστευτή η προσπάθεια Σωτηρίας της χώρας.
 
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ





Για όλους και για όλα μίλησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης απόψε καλεσμένος του Βασιλη Ταλαμάγκα στο SBC TV.  Ζήτησε συνέδριο ΠΑΣΟΚ για να επανακαθοριστεί η πολιτική του κόμματος προς όφελος του δημόσιου πλούτου αλλά και για να τεθεί και θέμα ηγεσίας.

Ο κ. Καρχιμάκης είπε πως δεν θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να γίνει συνιστώσα κανενός άλλου κόμματος ενώ επανέλαβε τη θέση του ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ανατράπηκε και από μέσα και απ' έξω.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης είπε πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο κεντρικός πόλος της κεντροαριστεράς, πως δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Τόνισε βέβαια πως δεν ταυτίζεται το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ με την αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ.
http://kinisi75pasok.blogspot.gr/

1 σχόλια:

Αντε χάσου από μπροστά μας ρε τελειωμένε σαρσέμη, που θέλεις και συνέδριο...

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI