Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Μήπως σας παρακολουθούν; Ανακαλύψτε το με CurrPorts.

Noμίζετε ότι κάποιος παρείσακτος είναι στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το δίκτυο σας; Νομίζετε ότι σας παρακολουθούν; Ένας απλός αυτοματοποιημένος τρόπος για να το εξακριβώσετε είναι η δωρεάν εφαρμογή CurrPorts της Nirsoft.

Το CurrPorts είναι ένα λογισμικό παρακολούθησης δικτύου που εμφανίζει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που άνοιξαν το πρωτόκολλο TCP/IP και τις θύρες UDP στον υπολογιστή σας. Τα ενδιαφέροντα όμως χαρακτηριστικά περιγράφονται παρακάτω.


Για κάθε θύρα που περιλαμβάνει η λίστα, η εφαρμογή δίνει πληροφορίες για τη διαδικασία που άνοιξε την θύρα, εμφανίζει το όνομα της, δίνει την πλήρη διαδρομή για το που βρίσκεται, εμφανίζει πληροφορίες για την έκδοση της (το όνομα του προϊόντος, την περιγραφή του αρχείου, και ούτω καθεξής), τον χρόνο που δημιουργήθηκε, και ποιος χρήστης τη δημιούργησε. Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε από που ήρθε η επίθεση.



Επιπλέον, η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να κλείσετε όλες τις ανεπιθύμητες συνδέσεις TCP, και να σταματήσετε τη διαδικασία ή τις διαδικασίες που άνοιξαν τις θύρες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις πληροφορίες για τις θύρες TCP/UDP σε ένα αρχείο HTML, XML, ή ένα απλό έγγραφο κειμένου.

Η εφαρμογή θα χρωματίσει αυτόματα με ροζ χρώμα όλες τις ύποπτες θύρες TCP/UDP που χρησιμοποιούνται από άγνωστες εφαρμογές, καθώς αναγνωρίζει ποιες από αυτές δεν έχουν πληροφορίες έκδοσης και εικονίδιο.


Αν σας ενδιαφέρει η εφαρμογή, μπορείτε να την ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ δωρεάν από εδώ.
CurrPοrts
CurrPοrts x64

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το πως λειτουργεί η εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Nirsoft.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI