Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Εθελοντική δεντροφύτευση από τους Lions στο ΚΑΠΠΑ

Συνεχίζοντας στο κοινωνικό τους έργο οι Lions Θεσσαλονίκης, με τον Α΄ Αντικυβερνήτη τους Ιωάννη Ανωτίδη και τον Πρόεδρο της επιτροπής περιβάλλοντος Νικόλαο Παπαχρήστου επισκέφτηκαν το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού (ΚΑΠΠΑ 2000) στην Περαία και εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα σκαπτικά εργαλεία και την αναγκαία ενδυματολογική περιβολή, φύτεψαν 50 δέντρα (πλατάνια, ροδιές) και άλλα καλλωπιστικά (αγγελικές, πικροδάφνες), με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν φυτεύοντας ελιές.


Η δεντροφύτευση, στην οποία, συμμετείχε ως εκπρόσωπος του δήμου Θερμαίκού ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Τύπου και Επικοινωνίας Νίκος Μπαλάφας, έγινε πέριξ των κτιριακών εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου των παιδιών με ειδικές ανάγκες. 

Στόχος είναι παιδιά και επισκέπτες να νιώσουν χαρά σε ένα πράσινο περιβάλλον, ενώ οι εθελοντές γέμισαν ικανοποίηση από την περιβαλλοντική αυτή δράση στην οποία συμμετείχαν. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI