Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τριήμερο του Αγίου Βαλεντίνου 13-15 Φεβρουαρίου στο BANSKO με το πρακτορείο Kogkalidis Tours.

Το ταξιδιωτικό γραφείο KogkalidisTours διοργανώνει ένα μοναδικό 3ήμερο στο Bansko -ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 13 με 15 Φεβρουαρίου από 65Ε - Hotel Evergreen - με πρωινό.

1η ΗΜΕΡΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΠΑΝΣΚΟ
Αναχώρηση από Θεσσαλονικη 7.00 για Προμαχώνα . Άφιξη,έλεγχος ταυτοτήτων η διαβατηρίων,σταση για καφε στα DUTTY FREE, και αμεσως μετα συνεχιζουμε διερχομενοι τα Στενά της Κρεσνας που θυμιζουν τα δικα μας Τεμπη, το Σιμιτλι και το οροπεδιο του Ραζλογκ,φτάνουμε στο Μπανσκο. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας στο ξενοδοχείο και αμεσως μετα θα κανουμε μια πρώτη γνωριμία με την πολη,κανωντας βολτα στα γραφικα δρομακια της,η πινωντας ένα κρασακι πριν την διανυκτερευση μας.


2η ΗΜΕΡΑ ΜΠΑΝΣΚΟ:
Μετά το πρωινο,ανεβαινουμε το βουνό με την γονδολα και μέτα από μια εκπληκτικη διαδρομή φθάνουμε σο Σαλε και στις πίστες εχωντας ελεύθερο χρόνο για να χαρούμε το χιόνι και να θαυμάσουμε το χειμερινό τοπίο.Επιστροφή στο ξενοδοχείο και στην εσωτερικη πισίνα του,στο τζακούζι και στη σάουνα μέχρι της 21:00.Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κάποιο από τα club του Μπάνσκο.


3η ΗΜΕΡΑ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Μετά το πρόγευμα όσοι θέλησουν μπορούν να ανέβουν για αλλη μια φορα στο χιονοδρομικό η να κανουν μια βολτα στην πολη πριν την αναχωρηση στις15:00 για Θεσσαλονίκη.

HOTEL EVERGEEN
65eur ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
75eur ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
HOTEL GREEN LIFE
70eur ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
80eur ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
HOTEL CASA KARINA
70eur ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
80eur ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
HOTEL ROYAL
65eur ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ


Στην τιμη περιλαμβανονται
Μεταφορα με πολυτελες πουλμαν
2 διανυκτερευσεις σε επιλεγμενα ξενοδοχεια
Διατροφη πρωινο η ημιδιατροφη
Ελευθερη χρηση εσωτερικης πισινας,σαουνα,χαμαμ,γυμναστηριου
Ταξιδιωτικη ασφαλεια
Αρχηγο/Συνοδο του γραφειου μας

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI