Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Η 28χρονη Μαρία-Ευαγγελία Τόκτωρ υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Θεσσαλονίκης.

Ευχάριστη έκπληξη της τελευταίας στιγμής επιφύλασσε το ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτια των ερχόμενων εκλογών. Πρόκειται για την νεαρή Μαρία-Ευαγγελία Τόκτωρ, η οποία και θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, στην Β΄ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.
Είναι μόλις 28 ετών, επαγγέλλεται τοπογράφος μηχανικός ενώ παράλληλα εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος, εργασία με την οποία καταπιάνεται τα τελευταία 8 χρόνια. Η επιστημονική της κατάρτιση, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα ώστε να συμμετάσχει από νωρίς στο ΠΑΣΟΚ, διατηρώντας σημαντική θέση στον τομέα νέων επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη.
Η ίδια αρχικά διατύπωσε επιφυλάξεις όσον αφορά την προσωπική της κάθοδο στις εκλογές. Παρά το νεαρό της ηλικίας, αποφάσισε εν τέλει την συμμετοχή της στους συνδυασμούς της προοδευτικής παράταξης με γνώμονα το πατριωτικό καθήκον και την αναγκαιότητα   να διορθωθούν σφάλματα του παρελθόντος με νέα υλικά και καινούργια πρόσωπα. Η νέα Ελλάδα που οραματίζεται έχει ως πρώτο θεμέλιο τους νέους ανθρώπους για τον σχεδιασμό και την διαμόρφωση της επόμενης ημέρας.

Με αίσθημα εθνικής συνεννόησης και ομοψυχίας, πιστεύει πως τα εμπόδια που ορθώνονται στους Έλληνες μπορούν να ξεπεραστούν. Για την Ελλάδα της δικαιοσύνης, της διαφάνειας και των ίσων ευκαιριών, στην Ελλάδα-πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών εξελίξεων.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI