Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Λ. Κατσέλη : «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ»

Η Πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας έδωσε συνέντευξη στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 11 Ιανουαρίου 2015 όπου ανέπτυξε τις θέσεις της εν όψει των ερχόμενων εκλογών. Μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

«Προσωπικά έχω επιλέξει να μην είμαι υποψήφια. 

Στηρίζω όμως όσο μπορώ με τις διεθνείς επαφές, τις προτάσεις και δραστηριότητές μου, την προσπάθεια να γίνει κατανοητή η αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικής στην Ελλάδα και συνολικά στην Ευρώπη, η οποία, δυστυχώς έχει εγκλωβιστεί σε έναν κύκλο ύφεσης και λιτότητας υιοθετώντας νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Σε αυτήν την προσπάθεια θα συνεχίσω να συμβάλλω χωρίς να μπαίνω σε καμιά λογική προσωπικής ‘διεκδίκησης’ ή ‘εξασφάλισης κάποιας θέσης’». «… συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός κοινωνικού μετώπου ανατροπής της σημερινής πολιτικής, στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ». 
«Σήμερα στην Ε.Ε. και διεθνώς αναπτύσσεται ένας έντονος προβληματισμός ενάντια στην ακουλουθούμενη πολιτική. 
Αν δεν υπάρξει αλλαγή πολιτικής, σε λίγο δεν θα υπάρχει ευρωζώνη». 
«Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αποδέχθηκε πλήρως τη νεοφιλελεύθερη επιλογή της βίαιης λιτότητας και εσωτερικής υποτίμησης και ουδέποτε κατέθεσε μια εναλλακτική οικονομική πρόταση». 
Σε ερώτηση αν έχει μετανοιώσει για κάτι από την περίοδο 2009-2011 απάντησε: «Αν για κάτι μετανοιώνω είναι που δεν αποχώρησα από την κυβέρνηση νωρίτερα».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI