Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Επιχειρηματικό σχέδιο για τον Θερμαϊκό

Σε μια Ελλάδα που προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της, ζούμε μία εποχή καθοριστική για το μέλλον του τόπου και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, η οποία έχει ανάγκη νέους ανθρώπους που θα εμπλουτίσουν την πολιτική με φρέσκιες, υλοποιήσιμες ιδέες και θα υπερβούν τα παλιά πρότυπα. 
Σε μία από τις σημαντικότερες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου, δηλώνω παρών, θεωρώντας ότι οι πολιτικοί επιβάλλεται να δώσουν μια νότα ελπίδας στον ελληνικό λαό και να εξασφαλίσουν ίσες ευκαιρίες για όλους.
Η επιλογή του Ποταμιού ήταν απόλυτη συνειδητή. 
Εδώ βρήκα το χώρο που με εκφράζει και που μπορώ να δημιουργήσω, με τον τρόπο που είχα μάθει από την τοπική αυτοδιοίκηση τα τελευταία 12 χρόνια.
 Ένα κίνημα που δεν κουβαλάει τις αρρώστιες του παλιού κομματικού συστήματος και κάνει σοβαρές και αξιόπιστες προτάσεις, στο πλαίσιο ενός ευρωπαϊκού προσανατολισμού για τη χώρα.
Παρά το γεγονός ότι δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Λονδίνο τα τελευταία δύο χρόνια, εξάγοντας περισσότερα από 300 ελληνικά προϊόντα στην Βρετανική αγορά, η σχέση μου με την Ελλάδα δεν έπαψε ποτέ να είναι αυτή που με χαρακτηρίζει. 
Η Β' Θεσσαλονίκης, της οποίας είμαι γέννημα - θρέμμα και θα είμαι υποψήφιος, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα δυναμικής περιφέρειας, μια περιοχής περήφανης, με ανθρώπους που έχουν μάθει να παράγουν και να δημιουργούν.

Ο Θερμαϊκός είναι μία πλούσια περιοχή με έντονο το στοιχείο της παραγωγής ποιοτικής πρώτης ύλης.
 Η Ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας με σημαντική εξαγωγή ψαριών μέχρι την Ιαπωνία, αλλά και η γεωργική ανάπτυξη του τόπου θα είναι στο επίκεντρο των προσπαθειών αξιοποίησης την επόμενη μέρα. 
Με όραμα ένα σχέδιο ανάπτυξης, στόχος είναι η τουριστική αξιοποίηση του Θερμαϊκού, με προτεραιότητα τη σύνδεσή του με την πόλη της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει πόλος έλξης. 
Σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, ο Θερμαϊκός μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τόπο ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Σε αυτό το δρόμο θα δουλέψουμε για ένα σχέδιο που δημιουργεί χωρίς να γκρεμίζει. Με άξονα την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την εξωστρέφεια και την τόνωση της τοπικής αγοράς, θα πάρουμε γενναίες αποφάσεις, ώστε να γράψουμε παρέα το μέλλον του τόπου.
Η Ελλάδα έχει λύσεις. 
Και αυτές οι λύσεις είναι οι άνθρωποί της.

Νίκος Νυφούδης
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης
Το Ποτάμι


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI