Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ Κ16

Με αφορμή την πρόοδο των εργασιών στον κόμβο Κ16 και την παράδοση στην κυκλοφορία της πρώτης γέφυρας, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ένα έργο ζωτικής σημασίας για τη Θεσσαλονίκη προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Ένα έργο που ξεκίνησε από τη διοίκηση μας μετά από πολλές επίπονες προσπάθειες, με την καθοριστική συμβολή της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε τότε ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχίζει με επιτυχία και προσήλωση πάνω στο δρόμο που χαράξαμε, δρόμο ευθύνης και συνέπειας για τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία.

Είμαι υπερήφανος γιατί τόσο στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης όσο και αργότερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βάλαμε τις βάσεις για την υλοποίηση έργων πνοής, έργων που αποδεικνύουν πως ο σωστός προγραμματισμός, η επίμονη διεκδίκηση και η ύπαρξη συγκεκριμένου αναπτυξιακού πλάνου μόνο οφέλη για τον τόπο μπορεί να φέρει». 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI