Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ισόπαλος 2 -2 έληξε ο αγώνας των εργαζομένων Praktiker - 424 ΓΣΝΘ.

Ισόπαλος με σκορ 2 - 2 έληξε ο χθεσινός αγώνας μεταξύ των ομάδων Praktiker και 424 ΓΣΝΘ  που διεξήχθη στα γήπεδα ΤΕΦΦΑ Θέρμης  στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος εργαζομένων υπό την αιγίδα του Ε.Κ.Θεσσαλονίκης.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Praktiker απέδωσε φανταστικό ποδόσφαιρο που είχε σαν αποτέλεσμα να προηγηθεί στο σκορ  2 - 1 με γκολ των Αλεξανδρόπουλου και Τσίφκα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε αφού οι ποδοσφαιριστές του 424 έπαιζαν πιο δυνατά (είχαμε κίτρινη και ολιγόλεπτη διακοπή) με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός που επικράτησε στην ομάδα του Praktiker να την αποδιοργανώσει και να έλθει η ισοφάριση σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
Ξεχώρισαν απο την ομάδα του Praktiker οι σκόρερς Αλεξανδρόπουλος και Τσίφκας καθώς και οι συμπαιχτες τους Γιάννης Τσιάμας ,Βασίλης Κιλινκαρίδης και ο τερματοφύλακας Θοδωρής Σιτσάνης.
 Σύνθεση Praktiker f.c.
Σιτσανης,Ιωαννιδης, Τσιαμας, Κιλινκαριδης,Τσιφκας,Τουρογλου Κεβρεκιδης,
Ρεβεζας,Τσιπιδης, Αλεξανδρόπουλος ,Ιωαννιδης Αλ.

Αλλαγές: Τερζοπουλος, Μαλαμης
* Μετά το τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Τσιάμας δήλωσε στην ανταποκρίτρια μας Χριστίνα που ήταν στο γήπεδο,πως νοιώθει στεναχωρημένος για την ισοπαλία, διότι η ομάδα του ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και  στάθηκε άτυχη ως προς το τελικό αποτέλεσμα.
Δήλωσε όμως αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ευχαρίστησε όλους τους συμπαίχτες του για την σπουδαία απόδοση τους.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI