Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ !!!

του Όθωνα Ιακωβίδη

Και ενώ, σήμερα, η Ελληνική κυβέρνηση (κακώς) “πέταξε λευκή πετσέτα”, ομολογώντας αδυναμία για συνέχιση της διεκδίκησης της δραπέτευσης τής Χώρας από την αιχμαλωσία των Μνημονίων, η Γερμανία, μη αποδεχόμενη μία “νίκη στα σημεία”, αλλά ζητώντας τελειωτικό “knock-out”, προκατέλαβε την απόφαση του Eurogroup, με δήλωση (ποιού άλλου;) του Σόϊμπλε, που θέλει την Ελλάδα να συρθεί ξεφτελιζόμενη στα πόδια της Γερμανίας και των παρατρεχάμενών της !!!

Λοιπόν, παλληκάρια! Για να τελειώνουμε..

Εμείς, οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε περισσότερο , γιατί τα έχουμε παραδώσει όλα και μάλιστα “άνευ όρων”....

Οι “δανειστές/εταίροι” (και όχι μόνον αυτοί) έχουν να χάσουν πάρα πολλά !!!

Έτσι, μη γελιέστε! Εμείς είμαστε οι δυνατοί σ' αυτή την αναμέτρηση!

Το βεβαιώνουν όλοι οι “τρίτοι” διακεκριμένοι (πολλοί εκ των οποίων, Νομπελίστες) οικονομολόγοι.

Αλλά, κι έτσι να μην είναι, η Ελλάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, να πέσει πιο χαμηλά!!

Είναι η ώρα να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ, που θα σώσει (πέραν της ιστορικής μας αξιοπρέπειας), τη Δημοκρατία μας, την Κυριαρχία επί του Κράτους μας και τον τεράστιο πλούτο που έχει η Χώρα μας, σε υλικά και άϋλα. Αυτόν που εποφθαλμιούν να λεηλατήσουν οι “δανειστές” μας, καθιστώντας μας ανίκανους να αντιδράσουμε. Αυτόν που θα μας καταστήσει ικανούς να ορθοποδήσουμε οικονομικά και να ξεπληρώσουμε αυτά που πραγματικά χρωστάμε (όπως θα προκύψει από έναν διεθνή λογιστικό έλεγχο).

Το πώς αυτό το ΟΧΙ, μπορεί να στηθεί, να σταθεί και να υπερασπισθεί, το γνωρίζει πολύ καλά η σημερινή κυβέρνηση.

Είναι η ώρα να το κάνει. Τα ερείσματα υπάρχουν!

Αλλιώς, αν είναι κι αυτή, μία ακόμη εκδοχή της αιχμαλωσίας της Ελληνικής κοινωνίας στα ξένα συμφέροντα που έχουν περάσει θηλειά στο λαιμό μας, θα πάρει τη θέση που της αρμόζει στην Ιστορία και στη Δικαιοσύνη.

Η Ιστορία, για μιά ακόμη φορά, έχει δώσει ραντεβού με την Ελλάδα !

Ας μη φανούμε (οι νεο-Έλληνες) τόσο ανάξιοι και την “στήσουμε” (για πρώτη φορά στα χιλιάδες χρόνια που συναντιώμαστε, πάντα γόνιμα και δοξαστικά...)

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI