Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ

Στην Περαία, σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 μ.μ στα Γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας του Δήμου Θερμαϊκού, Μεγ. Αλεξάνδρου 2, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας του Δήμου Θερμαϊκού, ύστερα από την με αριθμ πρωτ 02/16/01/2015 έγγραφης πρόσκλησης της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας Κας Κάλφα Σουλτάνας, που επιδόθηκε νόμιμα με αποδεικτικό στα μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 88 παρ 2 του Ν.3852/10.
           Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο έντεκα (11) μελών   βρέθηκαν παρόντα τα επτά (7) μέλη:

            ΠΑΡΟΝΤΕΣ (7)                                            ΑΠΟΝΤΕΣ(4)
1.    ΚΑΛΦΑ ΓΟΥΡΓΟΥΝΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ      1. ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2.    ΒΑΡΕΛΑ ΦΑΝΗ                                   2. ΤΣΟΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
3.    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ                    3. ΛΙΑΠΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ      
4.    ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                     4. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
5.    ΗΛΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ
6.    ΚΑΣΑΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ   
7.    ΧΟΧΛΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
     
 Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την Κα Γιάγκου Αικατερίνη, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, μόνιμη υπάλληλος του Δήμου Θερμαϊκού κατόπιν της ανάθεσης καθηκόντων ειδικού γραμματέα από τον Δήμαρχο με την υπ΄αριθμ 4/16/03-01-2011 απόφαση.
           Μετά τη διαπίστωση της νόμιμης απαρτίας, η Πρόεδρος της Δημοτικής    Κοινότητας Περαίας εισηγούμενη το 5ο Θέμα εκτός  της ημερησίας διάταξης, έθεσε υπόψη του συμβουλίου την εισήγηση του συμβούλου Κου Κόκκορη Δημητρίου για μεταβίβαση επιπλέον 8 αρμοδιοτήτων στην δημοτική κοινότητα Περαίας, εκτός από αυτές που προτείνονται ήδη με το σχετικό έγγραφο που μας κοινοποιήθηκε από το γραφείο τπθ Κ. Δημάρχου και το γραφείο αιρετών του Δήμου μας.
Συγκεκριμένα προτείνονται οι  παρακάτω επιπλέον αρμοδιότητες:
Ι.  Δημιουργία κανονιστικών αποφάσεων για την λειτουργία των Κυριακάτικων αγορών -των λαϊκών αγορών -των βιολογικών αγορών -του πεζόδρομου - όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων -των δημοτικών κτηρίων και οικοπέδων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της δημοτικής κοινότητας Περαίας.
2. Έγκριση και ιεράρχηση όλων των αποφάσεων -πράξεων και ενεργειών των υπηρεσιών του δήμου που λαμβάνουν χώρα στα διοικητικά όρια της δημοτικής κοινότητας Περαίας.
3. Ενημέρωση από όλες τις υπηρεσίες του δήμου για αποφάσεις που αφορούν τα διοικητικά όρια της δημοτικής κοινότητας Περαίας.
4. Εποπτεία όλων των έργων που διενεργούνται στα διοικητικά όρια της δημοτικής κοινότητας Περαίας.
5. Χορήγηση αδειών κοινόχρηστου χώρου και χρήσης αιγιαλού.
6. Εποπτεία του παραλιακού μετώπου όσον αφόρα την καθαριότητα την αισθητική του τοπίου ,τις υποδομές και την συντήρηση του παραλιακού μετώπου.
7. Σχεδιασμός και εκτέλεση έργων μικρής εμβέλειας.
8. Σχεδιασμός και εκτέλεση νέων υποδομών για αθλητικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη:
         Α)  Tην εισήγηση  του Κου Κόκκορη Δημητρίου.


Αποφασίζει κατά πλειοψηφία (6 υπέρ+ 1 παρών )και γνωμοδοτεί


 Α) Αποδέχεται τις αρμοδιότητες που προτείνονται με βάση το ως άνω έγγραφο του γραφείου Δημάρχου και του γραφείου Αιρετών.    
Β)  Αποδέχεται τις προτάσεις του Κου Κόκκορη Δημητρίου για μεταβίβαση στο συμβούλιο  της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας των παρακάτω αρμοδιοτήτων :
1.  Δημιουργία κανονιστικών αποφάσεων για την λειτουργία των Κυριακάτικων αγορών -των λαϊκών αγορών -των βιολογικών αγορών -του πεζόδρομου - όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων -των δημοτικών κτηρίων και οικοπέδων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της δημοτικής κοινότητας Περαίας.
2.  Έγκριση και ιεράρχηση όλων των αποφάσεων -πράξεων και ενεργειών των υπηρεσιών του δήμου που λαμβάνουν χώρα στα διοικητικά όρια της δημοτικής κοινότητας Περαίας.
3.  Ενημέρωση από όλες τις υπηρεσίες του δήμου για αποφάσεις που αφορούν τα διοικητικά όρια της δημοτικής κοινότητας Περαίας.
4.  Εποπτεία όλων των έργων που διενεργούνται στα διοικητικά όρια της δημοτικής κοινότητας Περαίας.
5.  Χορήγηση αδειών κοινόχρηστου χώρου και χρήσης αιγιαλού.
6.  Εποπτεία του παραλιακού μετώπου όσον αφόρα την καθαριότητα την αισθητική του τοπίου ,τις υποδομές και την συντήρηση του παραλιακού μετώπου.
7.  Σχεδιασμός και εκτέλεση έργων μικρής εμβέλειας.
8.  Σχεδιασμός και εκτέλεση νέων υποδομών για αθλητικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η Κα Κασάπη Κωνσταντία δήλωσε παρούσα
 Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 06/2015


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   ΤΑ ΜΕΛΗ



ΚΑΛΦΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑ           

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI