Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Η Υφυπουργός ΥΜΑΘ συναντήθηκε με τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου 2015, με τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας, Christophe Le Rigoleur, στο ΥΜΑΘ.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, η Υφυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συναντήθηκα με τον Γενικό Πρόξενο της φίλης χώρας Γαλλίας, μίας χώρας που έχουμε διαχρονικά ισχυρές σχέσεις, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Η Ελλάδα και η Γαλλία κάνουν μια προσπάθεια μέσα στη κρίση που έχει πολλά σημεία επαφής. Διέκρινα ότι υπάρχει κοινή αντίληψη για την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Ανανεώσαμε λοιπόν τα σχέδια για συνεργασία με τον Γάλλο Πρόξενο, ο οποίος είναι επίσης γνώστης των ζητημάτων που άπτονται της Μακεδονίας και της Θράκης και αυτό βοηθάει στην εξυπηρέτηση του κοινού μας σκοπού.
Από την πλευρά του, ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας, Christophe Le Rigoleur, δήλωσε:
Διαπίστωσα για μία ακόμη φορά πόσο ανοιχτό είναι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση ότι υπάρχει συνεργασία με την κυρία Υφυπουργό. Όπως πολύ σωστά επισήμανε η κυρία Υφυπουργός, συμφωνήσαμε σε πολλά θέματα, ενώ παράλληλα υπογραμμίσαμε πόσο μεγάλη είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των λαών μας και πόσο μεγάλη είναι η υποστήριξη και αλληλεγγύη από την Κυβέρνηση της Γαλλίας προς την Ελληνική Κυβέρνηση.

Μιλήσαμε για την παρουσία και συνεισφορά των γαλλικών επιχειρήσεων στην οικονομική ζωή και ανάπτυξη της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Βόρειας Ελλάδας.
Προσωπικά υπογράμμισα το γεγονός ότι οι γαλλικές εταιρίες δεν έφυγαν από την Ελλάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη προς την ελληνική αγορά και τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης αυτής της χώρας.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI