Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θερμαικού.

Ως άκρως αντισυνταγματική, αντικείμενη στην εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, αυθαίρετη και καταχρηστική καταδικάζει –με ψήφους 28 έναντι 3- το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού την πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα «Κατεπείγουσα ρύθμιση για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος».
Σύμφωνα με ψήφισμα που εξέδωσε στις 21 Απριλίου 2015 το Δ.Σ. του δήμου Θερμαϊκού: 
1.  Απαιτεί την άμεση απόσυρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.
2.  Καλεί την Κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να σεβαστεί το Σύνταγμα και τους Νόμους και να ανακαλέσει άμεσα την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου
3.  Καλεί τη Βουλή των Ελλήνων να μην κυρώσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να καταδικάσει τη λήψη της.
4.  Καλεί το Δήμαρχο και τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες να μην προβούν σε οποιαδήποτε μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι να αποφανθεί οριστικά η Δικαιοσύνη.

5.  Εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο να προβεί σε οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια και σε οποιαδήποτε δικαστική δαπάνη απαιτηθεί στα κρατικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI