Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Διήμερο εκδηλώσεων στο Κτήμα Γεροβασιλείου (βίντεο)

Του Γιώργου Νικολαίδη (gnborn2shoot)

Δεν ήταν μόνο το άφθονο και εκλεκτό κρασί που απόλαυσαν οι επισκέπτες, στο πολύ πετυχημένο και άψογα από κάθε πλευρά διοργανωμένο διήμερο (9 &10 Μαΐου 15).

Ηταν οι ξεναγήσεις, οι γευστικές δοκιμές εδεσμάτων με συνταγές από 14 χώρες και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.
Στις «Ανοιχτές Πόρτες 2015» του Κτήματος Γεροβασιλείου, φίλοι του αμπελιού, μεγάλοι και παιδιά, γιόρτασαν και την «Ημέρα της Μητέρας».

Το Σάββατο 9.5 στην εκδήλωση «Από Στόμα σε Στόμα, Γύρω-γύρω όλοι» 14 λαοί, 14 συνταγές, 20 άνθρωποι, εθελοντές-κάτοικοι και επισκέπτες της Επανομής , παρουσίασαν την  πολυπολιτισμική κουζίνα της . Διαφορετικές Γλώσσες, πολιτισμοί, μια ίσως ευκαιρία για κοινή συνεύρεση, επικοινωνία, ζεστή κουβέντα και φιλία, μας δόθηκε απλόχερα και έτσι μαζευτήκαμε όλοι μας γύρω από ένα  ( από τα πολλά φυσικά που υπήρχαν) τραπέζι, απολαμβάνοντας την ζεστή φιλοξενία και το πανέμορφο, άκρως περιποιημένο περιβάλλον.

Η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη προλόγισε την έκδοση του επιμελημένου βιβλίου συνταγών.  
Παράλληλα, οι κυρίες και οι κύριοι που συμμετείχαν στην Παρασκευή, σέρβιραν λιχουδιές από τις χώρες τους.
Το μεσημέρι  έγινε και  η παρουσίαση του νέου γλυπτού της συλλογής Γεροβασιλείου.
Ένα ιδιαίτερο «σταφύλι» βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον κήπο του Κτήματος. Δημιουργός του ο διεθνώς καταξιωμένος εικαστικός Κώστας Τσόκλης.

 «Μαμά θα κάνω μπάντα» τραγούδησαν και είπαν με γλαφυρό και κατανοητό τρόπο στα αμέτρητα ενθουσιασμένα, χαρούμενα παιδιά και γονείς την Κυριακή 10.05.15, οι « BurgerProject».
Η μουσικοθεατρική, διαδραστική παιδική παράσταση των πάντα δημιουργικών «Burger  Project» που ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στην Επανομή για να μυήσει μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας, μέσα από ένα διασκεδαστικό μουσικό ταξίδι.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου ο ραδιοφωνικός παραγωγός του «ράδιο  KOSMOS»  Γιάννης Δημητριάδης  πλημμύριζε με μουσικές από όλο τον κόσμο τον κήπο του Κτήματος!
Συγχαίρουμε τους διοργανωτές και εθελοντές του διημέρου και ευχόμαστε από καρδιάς στον κ. Βαγγέλη Γεροβασιλείου και τους συνεργάτες του  ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΣΟΔΕΙΑ και ακόμα περισσότερες  διεθνείς επιτυχίες και βραβεία στα εκλεκτά κρασιά τους.


Δείτε το σχετικό  βίντεο ΕΔΩ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI