Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Στοχεύοντας στην προβολή και σε βάθος χρόνου την καθιέρωση του νομού Δράμας ως προορισμού οινικού τουρισμού, η φετινή Δραμοινογνωσία διαθέτει πολύπλευρη και ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. Τόσο μέσα από την επίσημη σελίδα της Δραμοινογνωσίας, εντός της  ιστοσελίδας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, όσο και μέσα από πλειάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει μια συνεχής ροή πληροφόρησης σχετικά με τον φετινό εορτασμό και το πλήθος από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που τον συνοδεύουν.
Επιπλέον, θέλοντας να διευκολύνει την γνωριμία του κοινού με την περιοχή της Δράμας και τα οινοποιεία της, δημιούργησε έναν διαδραστικό ψηφιακό χάρτη της περιοχής αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Ο ψηφιακός χάρτης περιέχει τις ακριβείς τοποθεσίες όλων των οινοποιείων, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση των επισκεπτών. Μέσα από αυτόν τον διαδραστικό χάρτη, μπορεί ο επισκέπτης να εντοπίσει όλα τα οινοποιεία, αλλά και τα εστιατόρια και café- bar που συμμετέχουν στη φετινή Δραμοινογνωσία, να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για το καθένα από αυτά και να επισκεφθεί τις δικές τους ιστοσελίδες.
Ο χάρτης είναι δημοσιευμένος στην ιστοσελίδα και στην σελίδα facebook της Δραμοινογνωσίας. Μπορείτε ακόμα να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο google+, στο instagram και βεβαίως το κανάλι youtube της Δραμοινογνωσίας, με πλούσιο υλικό τόσο από την φετινή, όσο και από την περσινή διοργάνωση.

Η Δράμα τολμά και πρωτοπορεί, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τα προϊόντα της δραμινής γης. Με οδηγό το κρασί θα ξεναγηθείτε σ’ έναν τόπο όπου κυριαρχεί η γεύση και αναδεικνύεται σε μνήμη και πολιτισμό.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI