Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Καταγγελία Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού καταγγέλλει τη νέα ενέργεια της δημοτικής αρχής  να προβεί σε απευθείας ανάθεση των εργασιών επισκευής – συντήρησης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων  Δήμου Θερμαϊκού προϋπολογισμού δαπάνης 24.600,00 € σε ιδιώτη, σε αντίθεση με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και παρά την προηγηθείσα σημερινή προφορική παράσταση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. στο Γενικό  Γραμματέα του Δήμου.  
Ανάγκη ανάθεσης τέτοιου είδους εργασιών δεν υπάρχει, αφού στο Δήμο υπηρετούν τρεις πεπειραμένοι ηλεκτρολόγοι,  στους οποίους το τελευταίο χρονικό διάστημα ανατίθενται παρατύπως εργασίες άσχετες με την ειδικότητα τους όπως κλάδεμα δέντρων και οδήγηση τράκτορα. Επιπλέον ενός συναδέλφου η αίτηση μετάταξης στην ειδικότητα του ηλεκτρολόγου απορρίφθηκε αναιτιολόγητα ενώ πληρούσε όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Επιπρόσθετα από κανέναν από τους ανωτέρω συναδέλφους δεν ζητήθηκε να εκτελεστούν οι εργασίες που ανατέθηκαν στον ιδιώτη.
Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI