Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ

Πρόσκληση στους Γενικούς Προξένους της Γερμανίας, της Ρωσίας και της Σερβίας να επισκεφθούν την πόλη της Δράμας και να παρακολουθήσουν από κοντά το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της “ΔραμΟΙΝΟγνωσίας” απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης, στη διάρκεια προγραμματισμένων συναντήσεων που είχε σήμερα μαζί τους στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από την πρόσκληση να παραβρεθούν στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τους κυρίους Dr. Ingo von Voss, Alexey Popov και Sinisa Pavic τις προοπτικές ενδυνάμωσης της συνεργασίας στον τομέα του οινοτουρισμού, καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξης και επέκτασης των οικονομικών δραστηριοτήτων σε επίπεδο προώθησης των αγροτικών προϊόντων, όπως έχει τονίσει επανειλημμένα και ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ., κ. Γιώργος Παυλίδης.


“Ο σημερινός κύκλος επαφών με τους Γενικούς Προξένους της Γερμανίας, της Ρωσίας και της Σερβίας”, δήλωσε μετά το τέλος των συναντήσεων ο κ. Πατακάκης, “εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των αλλεπάλληλων προωθητικών ενεργειών που έχουμε ξεκινήσει ως διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας προκειμένου, με στοχευμένες δράσεις, να καθιερώσουμε τη Δράμα ως τόπο προέλευσης ισχυρού οινικού brand name, μεγιστοποιώντας έτσι την αξία των κρασιών που παράγονται στον τόπο μας”.


“Θέλουμε”, συνέχισε, “το Δραμινό κρασί που δημιουργείται από εξαιρετικές ποικιλίες σταφυλιών να αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο της οινικής αγοράς του εξωτερικού και διεισδύοντας στις ξένες αγορές να ανταποκριθεί στις αυξημένες προκλήσεις του μέλλοντος, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους άρτια καταρτισμένους  οινοπαραγωγούς που διαθέτουμε στον τόπο μας να κατακτήσουν με τα φημισμένα προϊόντα τους  το εξωτερικό”.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI