Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ευχαριστήριο του Συλλόγου "ΑΝΑΤΟΛΗ".

Αγαπητοί μας φίλοι !! 
Είναι πολύ μεγάλη μας τιμή και χαρά η στήριξη που νιώθουμε σαν Δ.Σ. από πάρα πολύ κόσμο.
Τι να πούμε για τα καταπληκτικά παιδιά μας που Εθελοντικά δουλεύουν ήδη για την προετοιμασία και την υλοποίηση των προγραμμάτων . Νέα παιδιά με αγάπη γι αυτό που σπούδασαν και προπαντός με πολύ όρεξη για προσφορά για τα παιδιά με αναπηρίες προσφέροντας σ αυτά μουσικοθεραπεία, προσαρμοσμένη φυσική αγωγή, λογοθεραπεία , δημιουργική απασχόληση.
Η τοπική κοινωνία ήταν κοντά μας ακόμα απ όταν ο Σύλλογος αυτός ήταν μια ιδέα . 

Όλοι οι ενεργοί πολίτες και δραστήριοι σύλλογοι και ομάδες του Δήμου μας επιχειρήσεις του τόπου μας φίλοι , γνωστοί, άγνωστοι άνθρωποι που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν γνωρίζαμε έγιναν συνοδοιπόροι σ αυτή την προσπάθεια 
Από τα πρώτα δειλά βήματα που κάναμε για την δημιουργία της Ανατολής μας ήταν διπλά μας 

Οι Εν Δύναμη με το καταπληκτική παράσταση τους 
Ο άνθρωπος ανεμιστήρας ή πως να ντύσετε έναν ελέφαντα.
Ο Δήμος Θερμαϊκού μας τίμησε διοργανώνοντας φιλανθρωπικό Αγώνα μπάσκετ με αφορμή την 3η Δεκέμβριου την παγκόσμια μέρα ατόμων με αναπηρίες .
Οι εκδόσεις Μολυβί μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τον νεοσύστατο σύλλογο μας και να προλογίσουμε το ένα υπέροχο παραμύθι Το θαύμα των σκύλων της αγαπημένης μας φίλης Μαριάννας Μιτσικουδη .
Η Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης δήμου Θερμαϊκού μας βοήθησε να ντύσουμε την έδρα μας προσφέροντας μας ειδή γραφείου
Το κτήμα Γεροβασιλείου μας φιλοξένησε στην καταπληκτική αίθουσα εκδηλώσεων του για την κοπή της Βασιλόπιτας και την παρουσίαση των προγραμμάτων που προετοιμάζουμε για τα παιδιά μας .
Ένας σπουδαίος Σύλλογος η Πνοή Ελπίδας μας τίμησε προσφέροντας μας πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια καθώς και γραφική υλη απαραίτητη για την απασχόληση των παιδιών.
Ομάδα εργαζομένων καταστήματος περιοχής Λυγαριάς Marks and Spencer μας τίμησαν αγοράζοντας για εμάς έναν εκτυπωτή.
Φίλη του συλλόγου μας που θα ήθελε να μη αναφέρουμε το όνομα της μας έκανε χορηγία στην μνήμη του πατέρα της . το ποσό των 180 Εύρο. 
Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα…. 
Την Πέμπτη 28-05 συμμετέχουμε στην παγκόσμια ήμερα νοσηλευτών στο ΑΧΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ παρουσιάζοντας την ΑΝΑΤΟΛΗ μας και τους σκοπούς μας Βοηθώντας στο μπαζαρ για την στήριξη του παιδοογγολογικού του ΑΧΕΠΑ
Στις 7 Ιουνίου ήμερα Κυριακή και ώρα 20:00 παράλληλα δυο πολύ σπουδαίοι οργανισμοί μας τιμούν με την συμπαράσταση και αρωγή τους ..
Ο διεθνής σύλλογος γυναικών Ελλάδας (I.W.O.G) και οι γυναίκες των πέντε ηπείρων στην πλαζ της Αρεστούς διοργανώνουν Φεστιβάλ φαγητού με συμμετοχή 43 κρατών. Έχουμε την χαρά να είμαστε ένας από τους πέντε συλλόγους που θα διατεθούν τα έσοδα για την αγορά των απαραιτήτων υλικών για τα προγράμματα μας .
Οι λέσχες LIONS ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ διοργανώνουν Εκδήλωση Αφιέρωμα στα 100 χρονιά για τον Βασίλη Τσιτσάνη στο ΚΑΠΠΑ 2000 τα έσοδα της οποίας θα καλύψουν ανάγκες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ μας.
Στις 19-06 -2015 Μια ταλαντούχα και δημιουργική ανεξάρτητη θεατρική ομάδα Η ΦΥΡΔΗΝ ΜΙΓΔΗ μας αφιερώνει μια παράσταση εξαιρετική ¨ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ¨ 
Αυτή η ανιδιοτελής συμπαράσταση από όλους σας δεν μπορεί πάρα να μας γεμίζει χαρά κ πείσμα και θέληση να επιτύχουμε στον σκοπό μας που δεν είναι άλλος από τα ο να προσφέρουμε στα άτομα με αναπηρία ίσες ευκαιρίες αποδοχή και αναγνώριση στα δικαιώματα τους….
Σας Ευχαριστούμε από καρδίας….

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI