Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δήμος Θερμαικού: Απάντηση σε ανακοίνωση της «Συμπολιτείας Θερμαίκού»

Με ανακοίνωσή του ο κ. Σπύρος Κουζινόπουλος, επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θερμαϊκού «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», εμφανίζεται να «πανηγυρίζει», διότι –όπως λέει- σε επίσκεψη του στις αρχές του καλοκαιριού στη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ έλαβε «τη διαβεβαίωση ότι το ΤΑΙΠΕΔ, πρόκειται να προχωρήσει στη διαδικασία δημοπράτησης, με μακροχρόνια μίσθωση του χώρου της Αγίας Τριάδας, με χρήση  αποκλειστικά και μόνο για κάμπινγκ».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σημειώνουμε τα ακόλουθα: 
Λίγες μόνο ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής διοίκησης του δήμου Θερμαϊκού, στις αρχές  Σεπτεμβρίου 2014, ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης επισκέφθηκε την τότε διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, της εξήγησε τη σημασία του κάμπινγκ για την οικονομία της περιοχής και την έπεισε να αλλάξει την αρχική της απόφαση, που ήταν η πώληση των 120 στρεμμάτων για την κατασκευή τουριστικών κατοικιών. 

Έτσι η επόμενη προκήρυξη του ΤΑΙΠΕΔ θα αφορά την εκμίσθωση του κάμπινγκ, το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί προσελκύοντας τουρίστες, παράγοντας πλούτο για την περιοχή και στηρίζοντας την ανάπτυξη, όπως συνέβαινε επί δεκαετίες.  


Ο Γιάννης Μαυρομάτης ενημέρωσε για τη θετική αυτή εξέλιξη το Δημοτικό Συμβούλιο(Απόφαση υπ΄αριθμ.17/2014/12-9-2014) και ζήτησε την συμπαράσταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, οι οποίες όλες ανεξαιρέτως  με διάφορες δικαιολογίες και ενστάσεις επί της ουσίας,καταψηφίζοντας αποφάσεις , αρνήθηκαν τότε να στηρίξουν μια εξέλιξη, για την οποία προεκλογικά όλοι είχαν συμφωνήσει. 
Εκδόθηκε, μάλιστα, και σχετική ανακοίνωση, στην οποία η διοίκηση του δήμου εξηγούσε στους πολίτες όσα έγιναν τόσο στο ΤΑΙΠΕΔ, όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Ως εκ τούτου είναι σαφές ότι η συμπεριφορά του κ. Κουζινόπουλου γύρω από το θέμα δεν αφορά την ουσία, αλλά μόνο το αν θα πιστωθεί ο ίδιος και η παράταξή του, μια υπόθεση, για την οποία άλλοι έτρεξαν και άλλοι –πολλούς μήνες πριν- διευθέτησαν. 
Ας είναι! 
Τον καλωσορίζουμε σε όσους πιστεύουν σθεναρά στην τουριστική αξία του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας για την περιοχή μας, χωρίς αστερίσκους.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI