Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου της ΤΕΘ Α.Ε. Ο.Τ.Α. για το σεμινάριο Α΄βοηθειών σε λουόμενους.

Στα πλαίσια της ομαλής και γόνιμης συνεργασίας μας με τις Λιμενικές Αρχές Μηχανιώνας, η Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού με τους συνεργάτες της, συνέβαλε μέσω ενός σεμιναρίου που έλαβε χώρα στο κτίριο του Λιμενικού στην Νέα Μηχανιώνα, στην εκπαίδευση του Λιμενικού Προσωπικού στις πρώτες βοήθειες.

Αποτέλεσε μια ιδιαίτερα ευχάριστη και διαφωτιστική συνεργασία, εφόσον όλοι γνωρίζουμε την βαρύνουσα σημασία που κατέχει η γνώση παροχής πρώτων βοηθειών  στους λουόμενους που βρίσκονται σε κίνδυνο όχι μόνο από ειδικούς αλλά και από πολίτες και δημότες.

Για την προσφορά και την συνεισφορά μας στην εκπαίδευση των πρώτων βοηθειών λάβαμε στις 31.07.2015 ευχαριστήρια επιστολή από το Α’ Λ/Τα Νέας Μηχανιώνας. 
Άμεσα ανταποκριθήκαμε με μεγάλη ευχαρίστηση και ανιδιοτέλεια στην πρόσκληση αναφορικά με το σεμινάριο που στέφτηκε με επιτυχία.

Η Ναυαγοσωστική Κάλυψη των ακτών του Δήμου Θερμαϊκού από την ΤΕΘ, εφέτος υπερέβη εαυτόν και  ξεχώρισε συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές για την οργάνωση , την αποτελεσματικότητα και  την συνέπεια της, παρ όλες τις ελλείψεις και ανεπάρκειες, που έκπληκτοι διαπιστώσαμε όταν την αναλάβαμε. 

Πλέον με βεβαιότητα μπορούμε να δηλώσουμε ότι η Ναυαγοσωστική, αποτελεί στολίδι του Δήμου μας.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε την άψογη συνεργασία μας με τις αρμόδιες Αντιδημαρχίες  με συντονιστή τον ίδιο τον Δήμαρχο.
                                                                 Με εκτίμηση
                                                Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού

                                                                    ΤΕΘ Α.Ε. ΟΤΑ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI