Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο.Φ.Κ.Α.Θ. ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΔΡΑΣΕΙΣ Ο.Φ.Κ.Α.Θ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10
4ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
Παρών θα δώσουμε για ακόμα μια φορά στο μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης μας με παρουσία 25 εθελοντών, καλύπτοντας ενα μεγάλο τμήμα απο την διαδρομή παρέχοντας υγειονομική κάλυψη και ασφάλεια χώρου στους αθλητές.

ΤΡΙΤΗ 13/10
ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Περιβαλλοντικός περίπατος στο Χορτιάτη συνοδεύοντας τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλύρου μέσα στα πλαίσια των περιβαλλοντικών μαθημάτων που διδάσκεται στα σχολεία

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10
ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ
Μετά απο κάλεσμα του Διευθυντή του 1ου ΓΕ.Λ Θερμαϊκού μέλη της ομάδος θα συμμετέχουν με μαθητές σε δενδροφύτευση στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/10
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Πιστοποιημένοι εθελοντές της ομάδας θα κάνουν παρουσίαση πρώτων βοηθειών (επίδειξη ΚΑΡΠΑ) στο τμήμα φοιτητών χημικών του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 & ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10
ΚΑΛΥΨΗ ΟΡΕΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ
Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ θα βοηθήση στην καλύψη του διήμερου Rodopi Ultra Trail Volunteers συμμετέχοντας με εθελοντές διασώστες και με το επιχειρησιακό όχημα <Αρτεμις> βοηθώντας στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI