Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Θερμαικού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 - 10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ. 
ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 

Η ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας έχει χαρακτηριστεί ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των Δημαρχείων της χώρας από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.
 Με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συμμετέχει στην αγωνιστική δράση και καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στο Δήμο και τα Νομικά του πρόσωπα σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Θερμαϊκού, προκειμένου να ενημερωθούμε και να κινητοποιηθούμε ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι αγρότες και κάθε άλλη κοινωνική ομάδα που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων για να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο και σε τοπικό επίπεδο. 
Η επιτυχία και αυτών των αγώνων μας βρίσκεται στη ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων μας, καθώς η σκληρή λιτότητα γενικεύεται, επεκτείνεται, μονιμοποιείται!!! 
Μπροστά στη νέα γενικευμένη επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ. με την ψήφιση των εφαρμοστικών Νόμων για την εφαρμογή του 3ου μνημονίου, που θα οδηγήσει σε νέες μειώσεις μισθών, στην κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και των Β.Α.Ε. στους Ο.Τ.Α., στις ιδιωτικοποιήσεις και στη διάλυση των Ο.Τ.Α. αλλά και στη νέα φοροεπιδρομή, εμείς απαντάμε με το δυναμικό, ενωτικό αγώνα μας.
Καμία απογοήτευση, καμία αδράνεια αλλά και εφησυχασμός δεν μας σταματά… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ Δημαρχείου Θερμαϊκού την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 στις 10.00 το πρωί. 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 Για το Δ. Σ. 
Ο Πρόεδρος Πέτρος Πετρίδης       Η Αν. Γεν. Γραμματέας Μαρία Στεργιάδου

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI