Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο ΣΥΡΙΖΑ εισάγει το σύνδρομο του “αμφί” στην πολιτική

Όθων Ιακωβίδης (13/ΧΙ/2015)

Χθες, (12 Νοέμβρη) είχαμε τη μεγάλη απεργία των μεγάλων κομματοτρεφομένων και κομματοτρεφόντων συνδικάτων που συνεισέφεραν μεγάλως στη δημιουργία της τρέχουσας μεγάλης καταστροφής.
Όλα μεγάλα, αλλά ακόμη μεγαλύτερη ήταν η έκπληξη που επεφύλασσε στους πολίτες η νέα πολιτική τακτική της “πρώτη φορά αριστεράς” κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ !!
Αναφέρομαι στην, προς τους πολίτες, προτροπή του τμήματος εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή του κόμματος που δημιουργεί με τις ανάλγητες αποφάσεις του την αιτία της απεργίας) να συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία, τασσόμενο (το τμήμα εργ. πολιτικής) στο πλευρό αυτών που βασανίζονται από τις αποφάσεις του κόμματος που τους βασανίζει, στο πλευρό του οποίου βρίσκεται (το τμήμα εργ. πολιτικής) !!!!!!!!
Δηλαδή, βασανίζων και βασανιζόμενος, διώκων και διωκόμενος, βιαστής και βιαζόμενος, ενεργητικότητα και παθητικότητα, μέσα από μία “αμφιφυλοφιλική” πολιτική σύλληψη, ταυτίστηκαν στο ίδιο πρόσωπο !!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη νέα αυτή τακτική του, διεκδικεί την, για πρώτη φορά στην ιστορία (σύμφωνα με τις δικές μου γνώσεις) και την ιδιότητα του κόμματος “αμφί” (και επί το λαϊκότερον, “μπινές”).
Ο Τάσσος Κουράκης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), εκφράζοντας αυτό ακριβώς το πνεύμα, προέβη σε βαρυσήμαντη δήλωση: “Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή, τόσο ισχυροποιεί και τη θέση της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές”.
Και, αμέσως, μετά, γυρνώντας δίπλα, στον κομματικό σύντροφο που τον συντρόφευε, του είπε χαμηλόφωνα: - Κι όσο πιο μικρή είναι η συμμετοχή, τόσο ισχυροποιεί τη θέση της κυβέρνησης απέναντι στο Λαό που δείχνει πως δεν αντιστέκεται. Και του' κλεισε πονηρά το μάτι !
Η κομματοκρατία τώρα, (με “πρώτη φορά Αριστερά” κυβέρνηση) απογειώνεται σε άλλα επίπεδα, φευγάτα κι άπιαστα !!!......

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI