Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σε έξαρση οι διαρρήξεις και οι κλοπές στον δήμο Θερμαικού.

Σε έξαρση οι διαρρήξεις και οι κλοπές στον δήμο Θερμαικού.

Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί σημαντικά τα κρούσματα και ιδιαίτερα σε αυτοκίνητα και καταστήματα.

Πριν λίγες ημέρες άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο επαγγελματικού αυτοκινήτου και προχτές διέρρηξαν το φωτοτυπικό κατάστημα του φίλου Χρήστου προκαλώντας ζημιές αφού πήραν και έναν υπολογιστή μεγάλης αξίας που χρησιμοποιούσε για επαγγελματική δουλειά.

Το κακό είναι ότι πλέον χτυπούν αλύπητα και σε κεντρικά σημεία μιας και το κατάστημα του φίλου βρίσκεται στην οδό Ρωμανού απέναντι από στάση λεωφορείων και πολυσύχναστο δρόμο φωτισμένο.

Και εάν επιβεβαιωθούν οι σκέψεις περί κλεισίματος των δύο αστυνομικών τμημάτων Μηχανιώνας και Επανομής όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το φιλικό ιστολόγιο Ακτιβιστής τότε θα πράγματα θα είναι χειρότερα.

1 σχόλια:

Έχουνε ρημάξει όλα τα μαγαζιά στην Περαία, η αστυνομία τους ξέρει και απλά ΔΕΝ κάνει τίποτε και ζητάνε και λεφτά για να γίνει η μήνυση... ΑΙΣΧΟΣ!!!

Αλίμονο τους αν τους πιάσει κάποιος καταστηματάρχης ή περαστικός εν δράση... Δεμένους από τον κοτσαδόρο θα τους πάμε στο τμήμα!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI